Letecké dny
Ilustrační foto: pixabay.com

Letecké dny

10. 10. 2020

Zdravím čtenáře.

Volební víkend byl opravdu větrný. Bohužel vše marné. Roznesené letáčky původně reklamní, nakonec zdroj znečištění komunikací a kanalizace. Kdopak to zaplatí? No, přece daňový poplatník. Volby jsou přeci jen finanční zakázka na dalších pár let. Když si nechá podnikatel - živnostník roznést reklamní letáčky a nějaké procento vytvoří něco podobného, tak je tam adresa a kontakt. Pokuta je obratem vymáhána.

To však u politických stran asi neplatí. Přesto, že jsou tam potřebné kontakty i jméno. Myslí to s námi dobře. Potřebují přeci jen naše peníze. Každý (NE)odevzdaný hlas jsou jen peníze. Bohužel nelze hlasovat tak, aby se hlas nemohl finančně zhodnotit. To by asi nebylo demokratické. Tak hlasujeme již léta jen pro menší zlo. Je to trošku drahé, ale mnozí se mají moc dobře. Ti ostatní (většina normální populace) jen šetří.

Letecké dny jsou minulostí a bude následovat jen porcování vybrané finanční částky.

Přeji všem normálním lidem zdraví a žádné odstrašující statistické údaje.

 

 

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
S poctivostí nejdál dojdeš. Nebo na ni dojedeš? Ano rozum a nadhled, ten často chybí , snažím se, aby mě to nepostihlo. Vše je jen dočasné, ale mělo by se to posouvat dopředu a ne do větru.
Zuzana Pivcová
Je to vykolejená doba. Pěkný příspěvek, ale k tomu přání v závěru, kdo z nás je normální? Někdy už o sobě začínám pochybovat.
Jana Šenbergerová
Zdravím autora a oznamuji, že dělám všechno, abych si udržela aspoň takový stupeň zdraví, ke kterému jsem se svým dosavadním životem dopracovala. Sice nic moc, ale snažím se. Všem živnostníkům přeji, aby se ve zdraví dokázali přenést přes toto nelehké období. Jak mi tak vrtalo hlavou spojení titulu s textem, zadívala jsem se na fotografii. Zajímavá ...
Zdenka Soukupová
Nejsem živnostník, ani jsem nebyla, ale vidím to podobně. Jenže, co s tím? Máte nějakou radu?
ivana kosťunová
Ani jsem se nemusela dívat na váš profil, a hned jsem poznala , že tenhle článek psal živnostník. Náš pohled na dění kolem je přeci jenom jiný, než u většiny populace. Také mě mrzí, že letecké dny letos nebudou, ale snad to není ještě minulostí, uvidíme.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.