Nabít ho a vystřelit!
FOTO: autorka

Nabít ho a vystřelit!

14. 10. 2020

Koronavirus, ten skřet, který není vidět, není slyšet, není cítit, se vplížil do našich domovů, kanceláří, škol, výrobních hal i leckam jinam a začal zprvu nenápadně, postupem času s drzou razancí řídit naše životy. Loni na podzim jsem jako dárky svým blízkým koupila vstupenky na koncert. Měl se konat v květnu. Kvůli skřetovi byl odložen na září. V září byl odložen na září - v roce 2021. V šuplíku mám i vstupenky na jiný koncert. Ten se měl konat v březnu. Kvůli skřetovi byl odložen na prosinec. Budu sedět v hledišti nebo doma? Zdá se, že to je v moci skřeta. Ale i na odpovědnosti nás všech. Nechceme přece potkávat v ulicích nápisy a piktogramy z přílohové obrázkové galerie.

V sobotu se měly v Terezíně konat Josefínské slavnosti s bitvou v dobových uniformách v prostoru šancí. Posléze byly pečlivě nažehlené dobové vojenské uniformy odsouzeny k uložení nikoli do bahna bojiště před zraky diváků, ale do skříní. Plán bitvy byl odložen o rok. Možná ... Tak mě napadlo, že kdyby se bitva odehrála, třeba by se podařilo virus nabít a vystřelit někam do nenávratna :)

Hezké dny bez nákazy, milí čtenáři!

Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Kéž by se dal vystřelit do nenávratna!
Elena Valeriánová
Smutná galerie. Ani nevím, co napsat. Já jsem vloni koupila letní zájezd na Mazurská jezera, tolik jsem se tam těšila. Léta jsem o tomto místě snila, vyhledávala přírodopisné pořady o Mazurách. A pak přijde nějaký malý skrz naskrz prohnilý hajzlík a sen o Mazurách se rozplynul jak pára nad hrncem.
Jaroslava Handlová
Ještě dodatek. S těmi přeloženými termíny různých akcí mám taky "hlavu v pejru". V naší agentuře jsme prodávali hodně vstupenek na cokoliv. Se zrušením, nebo přeložením je práce navíc a nic z toho. A se sestrou jsem měla včera slavit naplánovaným výletem spojeným se zábavou její kulatiny (75). Musely jsme to také odložit na neurčito...
Jaroslava Handlová
Normálně jsem pro klid zbraní. Jenže ten prevít normální není - rozdává podpásovky, proto musí být zničen za použití všech možných i nemožných zbraní. Blaničtí rytíři zatím vyčkávají?
Soňa Prachfeldová
Pojďme ho vystřelit, naděje ať je poraf6 v naší, bez ní to nejde.
Jindra Hubačová
Víru a naději si zachovávám do té doby, než zapnu televizi nebo kouknu na Seznam.
Zuzana Pivcová
Pořád si v sobě zachovávám víru. A k pozitivním myšlenkám u mě přispěl i Tvůj příspěvek.
Marie Novotná
Tahle střela se povedla .A až nabiješ skřeta, neváhej střílet. :-)
Jindra Hubačová
Nemohu se smát, ani tleskat. Situace je tak vážná, až dramatická, že se obávám, že budou lidé " padat ", jak na tom bojišti kdysi v Terezíně....
Naděžda Špásová
Jo, kdyby to bylo tak jednoduché, to by bylo něco. Napadá mě jedno rčení " je to na pytel, pane stavitel".

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...