Jaký bude kalendář na rok 2021?
FOTO: Elena Valeriánová

Jaký bude kalendář na rok 2021?

15. 11. 2020

Naše poslední fotosoutěž byla zaměřena na poslední čtyři roční období. Ale především bylo jejím cílem vybrat snímky do nástěnného kalendáře portálu i60 na rok 2021. Jaké fotografie se v něm objeví?

Redakce udělala "předvýběr" snímků - na každý kalendářní měsíc vybrala čtyři fotografie, které ještě před tiskem posoudí grafik, a to z techníckého hlediska, tedy, zda vybrané fotografie mají dostatečnou kvalitu (ostrost, barevnost) a velikost pro tisk. Poté se také společně s grafikem rozhodneme, zda v kalendáři budou každý měsíc čtyři fotografie, anebo se výběr nakonec zúží na tři snímky, jako tomu bylo i v předchozích letech, případně, zda bude níže uvedený výběr snímků doplněn o fotografie z rubriky Foto dne.

Pod článkem tedy najdete fotografie autorů, kteří se zůčastnili fotosoutěže a jejichž snímky mají "velkou šanci" se do kalendáře dostat. Protože zhruba třetina snímků ve fotosoutěži nesplnila základní pravidlo - dostatečná velikost fotografie, "přimhouřili" jsme tentokrát oči nad dalším pravidlem - uvedením data a lokality, abychom kalendář mohli sestavit.

Ihned poté, co bude hotov grafický návrh kalendáře před tiskem (předpokládáme nejpozději do konce měsíce), bude možné kalendář na příští rok objednat.

Témata na příštích 14 dní

Pokračujeme ve vyhlašování témat na příštích 14 dní, která slouží k inspiraci dalším čtenářům. Na příštích dva týdny nabízíme tato témata:

Můj hezký den v karanténě - vyprávění, povídka, fotoreportáž
Současná opatření jistě řadu z vás omezují v mnoha aktivitách, přesto věříme, že si umíte naplánovat a prožít pěkný den. Popište jej, převyprávějte ostatním čtenářům, co jste dělali, co se vám ten den povedlo, co vás potěšilo. Téma můžete zpracovat buď textem či obrazem (tedy jako fotoreportáž).

Moje poprvé  - vzpomínka
Na portále i60 jsme již před lety toto téma měli. Jenže těch "poprvé" bývá v životě rozhodně více. Poprvé ve škole, první láska, polibek, poprvé rodičem, poprvé v práci... Zavzpomínejte na vaše "poprvé"...

Každý čtenář může napsat na výše uvedená témata jakýkoliv počet příspěvků. A pokud si z nabízených témat nevyberete, nevadí. Počin týdne můžete získat za jakoukoli jinou aktivitu na portále i60.cz. Připraveny pro vás máme knihy, kosmetiku, ale i další věcné ceny.

Počin uplynulého týdne

Počinem týdne dnes vyhlašujeme krásnou fotoreportáž s názvem Mlha od paní Eleny Valeriánové. A druhým oceněným je pan Jaroslav Kolín za vtipný text s názvem Pravá tvář loupežníka Rumcajse.

Gratulujeme a těšíme se na vaše nové příspěvky. Bavte se s portálem i60!

fotosoutěž i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 34 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jarmila Komberec Jakubcová
Kalendář jsem si objednala. Bude opět krásný jako v uplynulých letech. Fotky jsou nádherné.
Irena Stollová
V předvýběru jsou krásné fotky, těším se na kalendář!
Radovan Cakl
Z kalendáře "íčka" se stává tradice a to je dobře. :-)
Jarmila Komberec Jakubcová
Těším se na nový kalendář, umístím si ho opět do pracovny a budu se kochat krásnými obrázky. Ten na titulní stránce tohoto příspěvku od Eleny V. je mimořádně krásný.
Alena Várošová
Jindřiško,chápu a už mlčím.
Jan Zelenka
Díky za předvýběr. Jsem v očekávání-
Věra Ježková
Fotky jsou moc hezké. Mám radost, že jsem se umístila v předvýběru. Ještě větší radost budu mít, pokud se moje fotka objeví i na kalendáři.
Věra Ježková
Fotky jsou moc hezké. Mám radost, že jsem se umístila v předvýběru. Ještě větší radost budu mít, pokud se moje fotka objeví i na kalendáři.
Martina Růžičková
Plno krásných fotek ve výběru pro kalendář! Také gratuluji k oceněné Mlze a Rumcajsovi :-).
Miluše Hasenohrlová
Těším se z předvýběru fotografie mých krásenek, výběr fotek do kalendáře 2021se opravdu povedl.Gratuluji oceněným.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%