Jaký bude kalendář na rok 2021?
FOTO: Elena Valeriánová

Jaký bude kalendář na rok 2021?

15. 11. 2020

Naše poslední fotosoutěž byla zaměřena na poslední čtyři roční období. Ale především bylo jejím cílem vybrat snímky do nástěnného kalendáře portálu i60 na rok 2021. Jaké fotografie se v něm objeví?

Redakce udělala "předvýběr" snímků - na každý kalendářní měsíc vybrala čtyři fotografie, které ještě před tiskem posoudí grafik, a to z techníckého hlediska, tedy, zda vybrané fotografie mají dostatečnou kvalitu (ostrost, barevnost) a velikost pro tisk. Poté se také společně s grafikem rozhodneme, zda v kalendáři budou každý měsíc čtyři fotografie, anebo se výběr nakonec zúží na tři snímky, jako tomu bylo i v předchozích letech, případně, zda bude níže uvedený výběr snímků doplněn o fotografie z rubriky Foto dne.

Pod článkem tedy najdete fotografie autorů, kteří se zůčastnili fotosoutěže a jejichž snímky mají "velkou šanci" se do kalendáře dostat. Protože zhruba třetina snímků ve fotosoutěži nesplnila základní pravidlo - dostatečná velikost fotografie, "přimhouřili" jsme tentokrát oči nad dalším pravidlem - uvedením data a lokality, abychom kalendář mohli sestavit.

Ihned poté, co bude hotov grafický návrh kalendáře před tiskem (předpokládáme nejpozději do konce měsíce), bude možné kalendář na příští rok objednat.

Témata na příštích 14 dní

Pokračujeme ve vyhlašování témat na příštích 14 dní, která slouží k inspiraci dalším čtenářům. Na příštích dva týdny nabízíme tato témata:

Můj hezký den v karanténě - vyprávění, povídka, fotoreportáž
Současná opatření jistě řadu z vás omezují v mnoha aktivitách, přesto věříme, že si umíte naplánovat a prožít pěkný den. Popište jej, převyprávějte ostatním čtenářům, co jste dělali, co se vám ten den povedlo, co vás potěšilo. Téma můžete zpracovat buď textem či obrazem (tedy jako fotoreportáž).

Moje poprvé  - vzpomínka
Na portále i60 jsme již před lety toto téma měli. Jenže těch "poprvé" bývá v životě rozhodně více. Poprvé ve škole, první láska, polibek, poprvé rodičem, poprvé v práci... Zavzpomínejte na vaše "poprvé"...

Každý čtenář může napsat na výše uvedená témata jakýkoliv počet příspěvků. A pokud si z nabízených témat nevyberete, nevadí. Počin týdne můžete získat za jakoukoli jinou aktivitu na portále i60.cz. Připraveny pro vás máme knihy, kosmetiku, ale i další věcné ceny.

Počin uplynulého týdne

Počinem týdne dnes vyhlašujeme krásnou fotoreportáž s názvem Mlha od paní Eleny Valeriánové. A druhým oceněným je pan Jaroslav Kolín za vtipný text s názvem Pravá tvář loupežníka Rumcajse.

Gratulujeme a těšíme se na vaše nové příspěvky. Bavte se s portálem i60!

fotosoutěž i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 34 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Potůčková
Blahopřeji výhercům a pak gratuluji hlavně aktivním autorům snímků do kalendáře a souhlasím s názorem Alenky T.
Eliška Murasová
Blahopřeji skvělé mlhařce Eleně a také p.Kolinovi. Těší mě, že jsem se dostala do předvýběru.
Jaroslav Kolín
Jménem Rumcajse děkuji za ocenění, nečekal jsem to. :-)
Eva Mužíková
Také jsem byla potěšena že moje fotka pejska v květinách je mezi adepty, uvidíme. Já si myslím Alenko, že Elenin zasněžený les bude na obalu kalendáře, tam by mu to opravdu moc slušelo. Vítězům "POČINU" blahopřeji....
Jindra Hubačová
Soutěže se mohl zúčastnit každý , kdo je zaregistrován , nebyla to soutěž jen pro nás , co dáváme své fotky denně na FD . Nemohu však říci , že fotky autorů , kteří se tak často neobjevují , by byly špatné , některé jsou krásné .
Marie Měchurová
Mě nevadí, že jsou tam jména nových autorů. Třeba krásná fotka - Lavička v mlze je od autorky Šárky Andrlíkové od nás. Každý nemá hned tu odvahu zúčastňovat se diskuzí na webu. Já jsem třeba rok posílala fotky do rubriky foto dne a vůbec jsem nevěděla, že redakce nějakou vybrala do kalendáře na rok 2019. Člověk se postupně s webem seznamuje, a možná uveřejněná fotka mu otevře cestu mezi nás.
Zdenka Žichovská
Souhlasím s Alenou T - kopie: líbilo by se mi mnohem víc, kdyby v kalendáři byla jména autorů, které znám z běžného chodu webu. Letos se v kalendáři objevila spousta jmen autorů s prázdnými profily,
Jindra Hubačová
Gratuluji všem , kteří byli předběžně vybráni a děkuji těm, kteří se zúčastnili fotosoutěže. Určitě bylo těžké vybírat, děkuji .
Soňa Prachfeldová
Kalendář bude moc hezký jako každý rok, také děkuji redakci i dalším spolufotografům. Snad bude i větší výtěžek z kalendáře, když je v něm dost neznámých autorů a kalendář by si měli koupit. Blahopřeji i paní Valeriánové a panu Kolínovi.
Alena Tollarová
Kalendář - mám radost, že jsem se dostala do výběru. Upřímně - líbilo by se mi mnohem víc, kdyby v kalendáři byla jména autorů, které znám z běžného chodu webu. Letos se v kalendáři objevila spousta jmen autorů s prázdnými profily, ti pravděpodobně vyhledávají různé soutěže. To si můžu koupit normální komerční kalendář. Mrzí mě, že v kalendáři chybí zrovna zasněžený les z úvodní fotky. Nemusíte se mnou souhlasit, je to můj názor. Ještě poznámka k fotce s ohňostrojem - v kalendáři na rok 2021 by se asi měla jmenovat Hodně štěstí v roce 2022.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.