Nevím, kdo nám vládne - lidi bez rozumu, nebo jen z pozice síly
Ilustrační foto: pixabay.com

Nevím, kdo nám vládne - lidi bez rozumu, nebo jen z pozice síly

22. 11. 2020

Nějak nemohu pochopit, proč jsou zavřeny obchůdky s obuví, s ošacením, květinami ,atd. Vždyť do těchto obchodů nechodí tolik lidí jako do potravin a všichni by určitě roušky měli. Jak k tomu majitelé těchto obchůdků přijdou, že jim není umožněno podnikat a nepřijít o svoji živnost.

Nevím, co tím vládní nařízení sleduje, asi chce zlikvidovat malé a pro naši zemi důležité obchůdky. Normální člověk musí toto považovat za likvidaci těchto obchůdků. Je to škoda a Covid -19 stejně sám od sebe nezmizí, pouze se stane naší součástí života a budeme muset s tím počítat. Také chřipka je velmi závažné onemocnění, s kterým se musíme nějak vypořádat a nezavírat a ohrožovat naši demokracii.

Nějak jsem se musela podělit o svůj názor na nelehký život v naší zemi a věřit, že se zase rozumné opatření najde a my všichni budeme moci žít v klidu a bez obav o existenci.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
U někoho vládnou peníze a u někoho strach. O vládě tohoto státu raději nemluvím. Program: HRC PRC
Hana Řezáčová
Zavřené malé obchůdky, to je blbé - chápu obchodníky i zákazníky, ale je to kvůli tomu, aby lidé nekmitali sem a tam ... Pokud jsou zavřené, jsou lidé doma, popř. si obují staré boty a jdou na výlet a ne po tisících (obchůdků jsou desetitisíce) nakupovat, tu do bot, tu do papírnictví atd. - taky za nákupem musí dojít, dojet MHD, vlakem, autobusem, prostě masa lidí se dá do pohybu ... A o tom to je ...
Hana Šimková
Kdo nám vládne jasné není, ale zdravý rozum to nebude. Ani už se nesnažím to chápat.
Antonín Nebuželský
Asi se nebudu líbit, ale rozumnému vše rozumné. Jenže my lidi moc rozumní nejsme. Jen se trochu uvolní a hrrr.Viz to jarní uvolnění. Potom by nemuseli zavírat nic a ono by to nějak dopadlo. Ale jak? A co bychom říkali potom? Ale třeba to vidím špatně?!
Jan Zelenka
Jak rozeznat u politiků moudrost od bláznovství?
Naděžda Špásová
Marie, plně s vámi souhlasím, Koucourkov je proti tomu nic.
Marie Měchurová
Syn musel zavřít knihkupectví. Za hodinu tam přijdou tři lidé, možná pět. Klidně by si knihy mohli prohlížet v rukavicích. Na jaře něco dostal, teď zatím nic. Ještě, že má nás.
Alena Várošová
Jasně a srozumitelně to napsala Ivana,bravo.
Jarmila Komberec Jakubcová
Asi nejhorší situace je v nákupu botiček. Vnouček nutně potřebuje zimní boty a vnučka také. Ale je to problém, potřebují si je oba zkusit. Zimní bundy snacha koupila v Tescu.
Věra Ježková
Maruško, obávám se, že moudrých vládců se hned tak nedočkáme. Vy nějakého znáte? No, ale oblečení bych si po někom teď zkoušela nerada. Navíc v nevětraném obchodě. Už pár let si ho kupuji prostřednictvím internetu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.