Sebezpytování
Ilustrační foto: pixabay.com

Sebezpytování

3. 12. 2020

Tak se blíží, už velice rychle, konec tohoto nepříliš šťastného roku, kdy nás opravdu hodně proháněl ten ošklivý virus. Někteří jste si ho už prodělali a máte to snad, možná, už za sebou a některé nás to třeba ještě čeká. No, to víme všichni a není tedy třeba to rozebírat. Každý si jistě našel svoji metodu, jak to všechno přežívat a neztratit při tom naději. 

Já jsem si udržovala zdravý rozum tím, že jsem psala vám. Asi jsem se proto dostala v rozboru paní Hany N. mezi ty, co píší hodně. Ano píši opravdu hodně a za to jsem se vám už omluvila. No, kdo nechce, ten mě číst vlastně nemusí.

Já vím, že nepřispívám nijak hodnotně. Vařit už skoro neumím, protože vařením pro jednu osobu moje vaření už pomalu zaniká a nakonec se možná dostanu ke chlebu s máslem. Proto tedy žádný zajímavý recept pro vás nemám. Nikam jsem skoro necestovala, už  z jakýchkoliv různých důvodů, tak ani v tomto vás obohatit nemohu. Proto jsem se vlastně nikdy nedostala do obdélníčku většího, pro psavce hodnotné, ale skromně si stále zůstávám v obdélníčku malém.

No, nedá se nic dělat, protože se kolem mne opravdu nic převratného a zajímavého neděje. Na  delší procházky se zatím nedostanu (no, možná, že to bude v budoucnu lepší), z Prahy jsem se odstěhovala, a tak ani těmito zážitky už nemohu sloužit. No, ale aspoň nemám problémy s hledáním WC, protože vždy dojdu v pořádku domů.

Co vám mám tedy vlastně napsat? Je zajímavé, že i v tomto období se někdo dostává mezi lidi a může s nimi humorně hovořit, viz. pan Procházka. Já moc lidí tady u nás nepotkávám, a jak jsem již psala, stejně je v těch rouškách nepoznávám. I když mi chce někdo něco vyprávět, tak v té roušce špatně slyším a to mluvení mě unavuje a nebaví.

Mezi vás jsem chodila ráda a ještě raději jsem četla ty zajímavosti, které prožíváte. A tak vám tedy přeji, aby vám ty hezké a humorné zážitky pokračovaly i v roce dalším. Prožijte si svátky opravdu šťastně a vesele ve svých rodinách.

Já se tedy odmlčím, protože už vlastně co říci nemám. Neznamená to ale, že vás nebudu číst.

Mějte se hezky!!!

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Měj se hezky , Hani. Pohlaď za mne pejska a buď ráda , že ho máš. Bez něj mi je smutno.
Hana Šimková
Pane Zelenka jsem ráda, že si mé články rád přečtete (já Vaše také), ale poslední dobou jsem portál opravdu zahltila a není to dobré. Není to o ztrátě sebedůvěry, je to jenom moje sebekritika. Nic se totiž nemá přehánět a proto uberu. A protože se říká "nikdy neříkej nikdy" tak se zase někdy vrátím. Mějte se hezky.
Jan Zelenka
Přemýšlet o hodnotě svých textů, či o tom, co neumím, či umím, vede akorát ke ztrátě sebedůvěry. Rád si přečtu každý článek, s některými souzním, s jinými třeba ne. Íčko v žádném případě není literární server. To je zde třeba brát na vědomí. Ale každý má zde právo se vyjádřit po svém. Antický dramatik Terentius v jedné své komedii říká: Jsem člověk, nic lidského mi není cizí. Vždy si vaše články rád přečtu.
Jana Šenbergerová
Hanko, já si vždycky dobře počtu. Jsem vděčná každému, kdo dovede vyloudit úsměv na tváři. A ty to umíš, i když ti určitě moc často do smíchu není. Ať je líp tobě a nám všem. Příjemné čekání na Vánoce i hezký vánoční čas ti přeji.
Růžena Kuželková
Bez "íčka" u mě není den a článků) pro pobavení,či přemýšlení není nikdy dost.moc ráda "proplouvám" na tomto portálu ,přeji všem hezký advent - a trochu snížku by nevadilo,co říkáte??
Věra Lišková
Hani, píšete tak, že čtení je příjemné, a o to tu běží. Źádné dlouhé články, kde se autor rozjede a už to nebrzdí jsem od vás nečetla, máte humor a to je dar.
ivana kosťunová
Hani, to nemyslíte vážně, že ? Psát je vždy o čem, pokud je nálada psát. Ztrátu této nálady chápu, ale to nebývá dlouhodobé. Teď mluvím z vlastní zkušenosti a budu se těšit na vaše další postřehy. A nějaké "rozbory" - to jde mimo nás :)) :))
Marie Doušová
Hano, vždy si velmi ráda přečtu vaše úvahy a krásná slova ,která mě vždy o něco obohatí a přeji Vám hodně zdraví a síly do dalšího roku. Dík.....
Věra Ježková
Hani, také mezi lidi moc nechodím. A jsem ráda za íčko. Piš dál, jistě budeš mít o čem. Přeji ti příjemné adventní dny.
Daniela Řeřichová
Paní Hano, každý jsme originál a stejné věci vnímáme různě, takže určitě je dobře, že se svěřujete těm, kteří chtějí sdílet Vaše poznatky a myšlenky. Patřím mezi ně i já.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

14%