Strašidlo komunismu obchází Evropu pod covidovou rouškou
Ilustrace: pixabay.com

Strašidlo komunismu obchází Evropu pod covidovou rouškou

18. 12. 2020

Babišovo "ANO" jsou zakuklení kryptokomunisté. A jako narušitelé a pátá kolona s jasně totalitárními znaky neztrácejí čas s likvidací demokracie v naší zemi. 

Důkazem je jasná snaha o likvidaci živnostníků a malého rodinného podnikání. Vláda sice svádí uzavírání malých provozoven na coronavirus, ale je nad slunce jasnější již z předchozí první vlny covidu, že malé místní provozovny neuzavřela nikoli kvůli riziku šíření viru (pokud nechala ty mamutí, nadnárodní obchodní řetězce otevřené), ale kvůli tomu, aby mohla mít kontrolu nad tím, že po vyhubení českého středního a malého podnikání, lidem nezbyde, než se nechat zaměstnat v otrockém pracovním procesu ve firmách, které vlastní a ovládá např. holdig Babišovy rodiny a jeho švagrů.

Likvidace středního stavu za Babiše se u nás děje přesně v kontextu totalitních zájmů těch, kdo vládnou. Sám Babiš, jakožto pozitivně lustrovaný spolupracovník s StB a kádr minulého komunistickeho režimu, je rovněž jasným důkazem, že v této zemi stále vládnou komunisté, pouze pod jiným logem. 

 Fakt, že v České republice nebyla po 89' zakázaná KSČ, a že se jí dovolilo pouze přejmenovat na KSČM a existovat v parlamentních strukturách dál, je největším selháním a důkazem, že nikdy ani o změnu totalitárního systému v demokratický ani nešlo. A dnes sklízíme shnilé plody této prohnilé ideologie. Začalo Babišovym trikem jeho kontroly nad malými podnikateli pod zástěrkou EET, a končí uplným uzavřením, a tudíž likvidací živnostníků. 

Nepřipomíná vám to něco? Jistě. Rok 1948! Již vyzkoušená a léty prověřená metoda diktatury českých a moravských zemích.

Farmářské trhy drobných farmářů byly rovněž mezi prvními, kdo nesměl prodavat své produkty, nehledě na to, že zemědělství (jakožto klíčový, strategický obor výživy, a tudíž existence obyvatelstva) v ČR zcela již zcela kontroluje Babišův Agrofert.

Teď už jen chybí, aby pod pevnou pěstí Babiše byli uvězněni rebelující živnostníci, což je, ostatně, na spadnutí, a máme tu národní tragedii, přesně tak, jak ji popisuje Vojtěch Jasný ve filmu Všichni dobří rodáci.

Evropou obchází strašidlo - strašidlo komunismu! Jen poněkud zakuklené pod záminku Covid.

Lidé bděte a nedejte se!

koronavirus politika
Hodnocení:
(2.5 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Petr Dvořák
Paní Kollinová, nikomu jsem přece neradil a ani nemohu radit, jak správně diskutovat, jak správně reagovat na příspěvky, ani jak vytěžit z toho kterého sdělení to podstatné. Pokud přemýšlíte, jak se nezaplést do vláken nastražených ostatními diskutujícími, očekáváte nějaké pasti. To ale není účelem diskuse. Nehledě na to, že tady žádná vlákna neexistují, ale to je věc správce webu, ajťáka, nebo já nevím přesně koho. Každopádně my dva teď vedeme diskuzi. Ostatní většinou jenom vyjadřují svůj názor na článek nebo napíší svůj zážitek, bez ohledu na něco již vyřčené jiným „diskutujícím“.
Jana Kollinová
Pane Dvořáku, zdá se, že ostatním diskutujícím dokážete nabídnou zcela jinou rovinu diskuzí. Těším se na pokračování lekce - Jak správně diskutovat, jak správně reagovat na příspěvky aniž se dostanu do pozice diskutérky otočené zády k jádru sdělení, jak vytěžit z toho kterého sdělení to podstatné a jak se nezaplést do vláken nastražených ostatními diskutujícími. Pokud jste nechtěl jen kritizovat tak, prosím, nabídněte inovaci diskuzí zde vedených. Těším se a ráda se přizpůsobím, pokud Vaše návody budou pro mě akceptovatelné. :-)
Petr Dvořák
Nevím proč se to tady nazývá "diskuze". Diskuze je, když se dá bezprostředně reagovat na některý z předchozích příspěvků. Většinou podle vláken je jasné od, koho a ke komu další příspěvek směřuje. Tady je to v drtivé většině jak setkání hluchých, kteří se k sobě otočí zády, každý si vycintá to svoje, nikdo nikoho neslyší, ale každý je spokojen. Jen zcela výjimečně někdo reaguje na některý předchozí příspěvek a i to je díky místnímu systému značně nepřehledné.
Jitka Caklová
"Dokud nás to nepostihne tak jsou NĚKTEŘÍ silní" V létě jsem chytla virus, nikdy bych to ve své dobré kondici nečekala a Covid to nebyl. S CRP 350 a třemi litry směsi vody a hnisu na plicích jsem si prošla opravdovým peklem, ze kterého mě vysvobodila "procházka po druhém břehu". Byl to můj soukromý blackout a následný restart. S odstupem času beru tuto zkušenost jako dar, který nedostane každý a za který jsem vděčná. V mém životě se mnohé změnilo a jsem "silná", jak jsem nikdy předtím nebyla. I kdyby strašili s čímkoliv, s láskou v srdci není se čeho bát ♥
Marie Měchurová
Kus pravdy !!
Soňa Prachfeldová
Myslím, že jde o to, abychom překonali toto nebezpečné období, vždyť i v těch ryze kapitalistických zemich mají tytéž problémy, jeden stát opisuje od druhého v naději, že opatření ta i ta zaberou. Dokud nás to nepostihne tak jsou někteří silní. U mě v okolí už si covid vzal první oběti a konec je hodně krutý, pro ně a jejich blízké.
Jitka Caklová
Není to o tom, kdo za co může, ale jde v prvé řadě o získání a upevnění moci. V padesátých letech si komunisti upevňovali moc tím, že nás strašili imperialisty, dnes nás globalisté straší covidem a jeho následky, pokud nebudeme poslušní. Podobnost s padesátými léty není náhodná.
Věra Lišková
Pokud jde o podobnost s minulostí, tak článek připomíná padesátá léta. Tím hledáním nepřítele, který za vše může a tvrzením, že pouhým jeho odstraněním už nastane na zemi ráj.
Soňa Prachfeldová
Komunisté vymírají, nějací prevlikači kabátů tu jistě jsou a budou vždy , ale že by mohli i za covid?
Milan Sova
Paní Divišová ono v tý Itálii je to trochu jiný ;-) Každej živnostník a nejen on vám řekne, že nejdůležitější je vědět co se bude dít a od toho ta vláda je, aby predikovala a předvídala. Proto jsme již na konci října věděli, že vánoční trhy nebudou, na začátku prosince, že celý vánoční svátky bude zavřeno atd. atd. Všechno víte včas a máte možnost se na to připravit. Je to zásadní rozdíl oproti české vládě. Nechá vánoční trhy, nechá lidi zaplatit nájmy, nakoupit zboží a potom jim to po třech dnech zavře. Dovedete si představit, že by to stejně udělala třeba bavorská vláda s Oktoberfestem? :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.