Jak na Nový rok ...
Foto: autorka, 1. ledna 2021

Jak na Nový rok ...

2. 1. 2021

 … tak po celý rok.

Podle svého zvyku jsem i na Nový rok 2021 vstala hned, jak za oknem začalo ráno. Meteostanice ukazovala pět stupňů pod nulou. Teplota tak akorát, v tomto období mně teploty pod nulou zvednou náladu. Venku to bude jiskřit a třpytit se, když už nemáme ten sníh.

Oblékám se bleskurychle a na hlavu si nezapomenu dát fungl novou čepici, nikdy jsem ji nenosila až nyní, kdy mé dlouhé vlasy skončily na podlaze kadeřnictví.

Blíží se osmá hodina, hodina východu slunka. Se svými věrnými průvodci - Rexíkem, mým čtyřnohým kamarádem, a Nikonem P950, který jsem si loni pořídila, vyrážím na ranní špacírku.

Pojďte se podívat, jaký byl můj start do roku 2021 v mé fotoreportáži. Všechny fotografie jsem pořídila právě dnes 1. ledna 2021.

Přeji nám všem, aby ten nový rok byl šťastný, abychom byli zdraví a spokojení, abychom se mohli vrátit ke svým životům.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Rostislav Mraček
Nejen dobrý fotoaparát, ale i skvělé oko!
Jitka Chodorová
Elen, velmi jsi mě potěšila krásnými fotkami. Tvoje fotoumění je vypracované, moc děkuji.
Marie Novotná
Ráda se toulám z tepla pokoje. Děkuji za krásné fotečky.
Zuzana Pivcová
To je divné, napsala jsem komentář a nevidím ho. Je to krásná procházka. I to dnešní je náš život. Vracet se ke svému životu (viz závěr), tedy tomu předchozímu, asi nepůjde, kráčíme dál a věřím, že to bude fajn.
Eva Mužíková
Kdybych bydlela někde v centru panelákového města bez možností vyběhnout ven do přírody, asi bych Ti záviděla..... Ale ono bydlet v blízkosti krajiny nestačí. K tomu, aby člověk dokázal vytvořit takovou krásnou fotoreportáž, musí mít : " S hůry dáno". A to Ty Eleno máš vrchovatě... Krása, díky...
Dana Puchalská
Eleno, opět nádherné fotografie. Děkuju za ně. Máš štěstí že bydlíš tam kde je krásná příroda.
Jitka Hašková
Eleno, díky a krásné fotky a procházku.
Anna Potůčková
Eleno Tvé fotky jsou balzámem! Ano říká se, že jak na Nový rok, tak po celý rok. Takže ty si zase asi užiješ spoustu krásných vycházek, nafotíš pro nás spoustu ptactva a mám se alespon na co těšit!
Naděžda Špásová
Eli, velká omluva za hlavní stránku, ale jinak to platí, ha ha.
Naděžda Špásová
Tedy Eli, ti ptáci si už s tebou určitě týkají, viď. Krásné fotky, hezky napsané, hlavní stránka a mindrák na rok 2021 je na světě. Tvoje raní procházky ti tiše závidím. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.