Viděl jste, pane?
Ilustrační foto: pixabay.com

Viděl jste, pane?

5. 1. 2021

Když jsem si šla, ozdobená rouškou, koupit opět něco jídla, protože i lednice vypadala hladově, zaslechla jsem, jak se baví dva pánové středního věku:
"Pane Mastný, všimnul jste si, jaké mají ženy krásné oči?"
"Pane Vraný, já se jim dívám jenom na ty roušky a některé jsou opravdu pěkné a dokonce vtipné. A říkáte, že oči? Tak to se jim budu muset do těch očí zahledět".

Po tomto nechtěně vyslechnutém rozhovoru jsem si uvědomila, že v této době jsou oči u žen to nejdůležitější k vidění. Musíme se vykašlat na nějakou rtěnku, nebo mejkap, to vidět není, ale oči, ty vidět opravdu jsou a je třeba si je zdůrazňovat, aby nám co nejvíce vynikly. Ona ta rouškomóda má také něco do sebe. Schová všechny nesrovnalosti obličeje, jako jsou vrásky, pihy, bradavice na nose nebo na tváři, špičatou bradu, předkus i zákus, ošklivé zuby, velký nos a ještě mnohé další nepěkné  vady. Ale oči? Oči mohou být krásné. Ještě, že má u nás Drogerie otevřeno. Zakoupila jsem několik řasenek, nesmyvatelné, na zvětšení řas až do neuvěřitelné velikosti atd.

Jsem spokojená. Naučila jsem se oči tak zvýrazňovat, že byste určitě žasly a okolojdoucí mužové snad budou žasnout také, pokud se jim pohled nezastaví jen na mé roušce. To musíme  změnit a udělat z těch očí ctnost. No, jsme přece ženy vynalézavé.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Jen si ještě očka pořádně nalicit6 a nerozmazat
Marie Doušová
Ano , oči prozradí o nás velmi mnoho. Vtipný článek. Dík...
Hana Rypáčková
Na oči mi nesahejte ! Nesnáším to , kdo má citlivé oči, tak to moc vadí.. Ale ráda se při bavení dívám do očí.. Odráží se v nich i úsměv. Ano, muslimky si oči velice upravují, i na ledovci. Hani dobrý, měla jsi nám ty tvé zdůrazněné oči vyfotit. Máš krásně modré..
Jana Kollinová
Článek se mi líbí. Vtipnou formou odlehčuje nepříjemnosti nošení roušek, zejména u lidí bojujících se zamlžováním brýlí a nabízí nový odlehčující pohled na doufám dočasné zahalení našich tváří. Nejsem sympatizantkou muslimských tradic, ale několik let jsem se zájmem pozorovala muslimské klienty teplických lázní a přiznám se, že ženy zahalené Nikábem měly neuvěřitelně výrazné, krásné a temně žhnoucí oči.
Hana Šimková
Věruško ty ale nemusíš na jiné muže oči kulit. Už jsi ho našla.
Věra Ježková
Hani, sebelépe zvýrazněné oči mi kryjí stále se zamlžující brýle. Je to k zlosti, nic s tím nenadělám.
Zuzana Pivcová
Proč bychom se tu nezasmály? Je pravda, že i přes své vlastní celkem dlouhé řasy jsem v mládí občas vzala nalepené a jednou mě díky nim a děsným malůvkám a stínům chtěl po vystoupení sbalit Antonín Gondolán. Bylo to ve studentském vysokoškolském klubu v ČB. V opeře se mi zase během představení řasy na jednom oku začaly odlepovat, tak jsem je musela utrhnout a krása byla pryč. Tak, Hani, sleduj dál a dávej rady. :-D
Hana Šimková
No ano všímavý muži nemají jinou možnost a vidí opravdu jenom ty oči. Těžké je v této době se seznamovat.
Anna Potůčková
Hm, tak ted všichni si asi budeme nechávat prodloužit třasy, případně trvalou na řasy nebo jen si je nalepíme. Tak zase po dlouhé době na něco přišli muži :-) :-) :-).
ivana kosťunová
Začnu shánět nalepovací řasy. Už chápu, proč muslimky nosí čádor.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.