Trochu divočiny neuškodí. Platí to v každém věku
Ilustrační fotogradie: pinterest.com

Trochu divočiny neuškodí. Platí to v každém věku

16. 1. 2021

 Málo jiných trendů lidi tak rozděluje. Jedni říkají: fuj, nevkusné. Jiní: krásné, sexy. Ano, je řeč o oblečení s leopardním vzorem. Když si ho ovšem někdo zamiluje, nosí ho ve dvaceti stejně jako v osmdesáti letech.

Z různých anket mezi muži vyplynulo, že leopardí vzor na ženském oblečení nemají rádi. Prý jim připadá příliš vyzývavý, až vulgární. Zároveň se však tento vzor desítky let objevuje v kolekcích slavných módních návrhářů a nosí ho i ženy označované za symboly elegance. Není totiž leopard jako leopard.

Můžeme si pod ním představit dámu v luxusním pravém kožichu stejně jako veselou holku v leopardím plyšovém kabátku z levného obchodního řetězce. Ideální však je představit si pod tímto pojmem ženu oblečenou jednoduše, minimalisticky s nějakým kvalitním doplňkem s leopardním potiskem. Černé kalhoty, černý svetr, leopardí pohodlné mokasíny. Nebo šála. Ovšem i kabátek či svetr s takovým vzorem nemusí působit lacině a nevkusně, když k němu žena má jednoduché tmavé kalhoty a tmavý svetřík. A co třeba rozevlátá dlouhá leopardní sukně a černý svetr? Možností je mnoho, jen je třeba se jich nebát.

Jde o vzor, který nesluší každému a je dobré zacházet s ním velmi střídmě. Naopak není dobré ho šmahem odsuzovat a tvrdit, že v šatníku zralé dámy nemá co dělat.

Tady je malá inspirace, co vše je možné si pod pojmem oblečení s leopardím vzorem představit i důkaz, že sluší ženám v různém věku.

móda
Hodnocení:
(5.1 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Doušová
Móda se stale vrací a opakuje a tak proč ne. Každý ať si nosí co chce , vždy je to jeho vkus a volba.
Danka Rotyková
Mně se líbí jak oblečení, tak doplňky, ale sama bych se takto neoblékala. Nejsem ten správný typ.
Hana Nová
Nikdy se mi nelíbily zvířecí vzory.
Daniela Řeřichová
Modelky a modely se mi líbí, ale jak již napsala Ivana, také jejich nošení ponechám těm odvážnějším.
ivana kosťunová
Leopardí vzory mě nikdy nelákaly , ale proč ne- pokud to dámy umějí nosit , je to atraktivní. A protože, jak již zde bylo řečeno, vítězná sestava se nemá měnit, vrátím se zase ke svým kostýmkům v byznys stylu. I když to dámám na fotografii velmi sluší.
Martin Vrba
„Z různých anket mezi muži vyplynulo, že leopardí vzor na ženském oblečení nemají rádi. Prý jim připadá příliš vyzývavý, až vulgární.“ Šel jsem za tím jako leopard a zjistil jsem, že ankety byly prováděny u mužů pod chomoutem a dokonce i pod pantoflem a vždy pod bedlivým dohledem manželek a tchyní. Taková anketa nemá tedy žádnou vypovídací hodnotu, to jistě uznáte. Ale zároveň jsem zjistil, že ty ženy, které si myslí, že jim leopardí vzory přirostly k tělu a nosí je i v 80 a výše, že u nich se už nejedná tolik o módu, ale spíše o pověru trenérů, že se nemá měnit vítězná sestava – u nich tedy vítězná módní sestava, která jim umožňuje vzdorovat smrti i v tak požehnaném věku. :) (osobní zkušenost: Když si manželka ve 40 letech vypůjčila na svatbu kamarádky takové tygří sexy šaty s výstřihem, tak jsem nejdříve žárlil (na svatbu jsem nebyl pozván) a pak jí ty samé koupil, abych z toho měl něco na koukání a pro předehru i já)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.