Zimní kozačky nikdy nevycházejí z módy
Ilustrační foto: ingimage.com a pinterest.com

Zimní kozačky nikdy nevycházejí z módy

24. 1. 2021

Kvalitní vysoké kožené kozačky. Ideálně hnědé nebo černé. Jde o obuv, která může majitelku provázet řadu let a dá se kombinovat s různými styly oblečení. A především sluší v každém věku.

Mnoho žen však kozačky s přibývajícími roky vyřazuje ze svého šatníku a volí raději na chladné dny boty kotníčkové nebo sportovní. Je to škoda, protože kozačky dovedou často jednoduchý outfit povýšit na nepřehlédnutelný. Argumenty proti nim jsou ve vyšším věku většinou následující: Mám silná lýtka, nemůžu sehnat vysoké boty, které pohodlně dopnu. Necítím se v nich, opticky zkracují nohy. Málo nosím sukně, takže je nevynosím. Nelíbí se mi kalhoty nacpané v kozačkách.

Vedle žen, které mají tyto argumenty však existuje i vysoký počet těch, které si zimu bez vysokých holínek nedovedou představit. A když je umí kombinovat, často je pak nosí i na podzim či v chladných jarních dnech. Jde jen o to najít ty správné, pohodlné a zároveň slušivé.

Jedním z největších mýtů spojených s módou totiž je, že vysoké boty se hodí pouze k mladým a hodně štíhlým děvčatům.

Tady je malá inspirace dokazující, že sluší dámám různého věku.

boty Inspirace pro ženy móda
Hodnocení:
(4.4 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
ivana kosťunová
Když jsem ještě nosila vysoké kozačky, pamatuji se, jak jsem při jejich nazouvání balancovala na jedné noze. MOžná bych to ještě zvládla. Nedávno jsem zjistila na internetu, že některé značky vyrábějí boty ve třech šířkách. Možná by to mohlo vyřešit problém některých z nás.
Dana Divišová
Kozačky občas nosím, džíny dovnitř, sukni v zimě nenosím. Většinou nosím jen nízké boty s trekovou podrážkou . Tento jehlový podpatek bych určitě zlomila. A když ne podpatek, tak nohu. Musí pěkně podkluzovat.
Hana Rypáčková
Ještě je lahůdka, když se podpatek zapíchne do dlažby.
Marie Doušová
Vysoké kozačky nosím stále ráda a zimu si bez nich nedovedu představit. Jsou pohodlné a hřejí nohy. Samozřejmě bez kramfleků a s protiskluzovou podrážku.
Hana Čadová
Kozačky na ilustrační fotce jsou určitě pro ženy 60+. Dáma se vyhýbá na přechodu zebře, protože tyto barvy koužou. Koupit pohodlné boty je umění.
Jitka Hašková
V Praze se v zimě dá chodit jenom v botách s trekovou=protiskluzovou podrážkou. Bohužel kozačky s touto podrážkou neexistují. Na podzim a na jaře jsou kozačky zbytečné. O létě nemluvě.
Olga Škopánová
Na těch vysokých podpadcích bych se přizabila.
Jana Tulejová
Samozřejmě, že kozačky jsou slušivé, ovšem pokud máte silnější lýtka, vyšší nárt, přitom nožku malou a záda neohebná, s kozačkami se musíte se slzou v oku navždy rozloučit.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...