Fotoreportáž: Kouzlo zimy na Ještědu
FOTO: Martina Růžičková

Fotoreportáž: Kouzlo zimy na Ještědu

31. 1. 2021

Před týdnem jsme s manželem vyrazili na výlet za sněhem a sluníčkem na Ještěd. Zaparkovali jsme Na Výpřeži a vystoupali na vrchol. Z něj jsme sešli kolem uzavřených sjezdovek k chatě Na Pláních. Odtud jsme se pak obloukem po lesních cestách místy doslova probrodili závějemi zpět k autu.

Trefili jsme opravdu krásný den. Slunce jiskřilo na spoustách sněhu. Co nezahalil sníh, pokryla námraza. Se zatajeným dechem jsme vychutnávali kouzelné pohledy, ticho a klid. A já fotila a fotila a fotila...

Máte-li chuť, můžete se podívat na fotky, které jsem pro vás připravila.

fotografování hory
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Moc děkuji za vaše ohlasy. Mám radost, že se fotky líbily. Byl to opravdu výjimečný den. Jezdíme na Ještěd poměrně často, ale takové krásné spojení sněhu a slunce jsme tam ještě nezažili.
Alena Tollarová
Nádherná modrobílá a parádní dohlednost jako třešnička na dortu.
Zuzana Pivcová
Moc hezké, zvlášť vyniká Ještěd. Bohužel jsem tuhle stavbu za půl století nenavštívila.
Věra Ježková
Martino, díky za tu nádheru. :-)
Alena Vávrová
Děkuji za sdílení krásných zimních fotek. Ještěd mám moc ráda a uvědomila jsem si, že je to již dávno, co jsem tam byla v zimě.
Hana Polednová
Martino, nádhera!!! Fotky jsou úžasné, počasí vám přálo a vy jste si to náramně užili. Díky fotkám si to můžeme užít také. Na Ještědu jsem byla pouze v létě, tak se kochám zimním.
Jitka Hašková
Díky za krásnou procházku po Ještědu. Byla jsem tam několikrát v létě i v zimě, ale tak krásné počasí jsem tam v zimě nezažila. Jezdívaly jsme s kamarádkou lanovkou nahoru, na běžkách po ještědském hřebeni až pak k ní do bytu v Liberci-Vestci.
Jana Šenbergerová
Je moc dobře, že jste fotila a fotila, já se kochám a kochám a úplně si dovedu vybavit pocit, který bych asi měla, kdybych byla na vašem místě. Dík za tu krásu.
Marie Novotná
Tak tohle je ta správná zima. Děkuji za zimní nádheru.
Marie Seitlová
Děkuji za tuhle fotoreportáž, je přímo úžasná. Ještěd znám jen letní, ale ta zima je nádherná.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...