Zima na Miladě
Foto autorka

Zima na Miladě

3. 2. 2021

A je tu konec ledna, datum 31.1.21 se tentokrát strefilo do neděle a venku krásně svítí slunce. Konečně odpoledne jako stvořené pro malou procházku.  No jo, ale kam?  Kopec fotím pořád a navíc bychom se tam kvůli ledu ani nedostali. Volba tedy padla na Jezero Milada, které je na procházky jako stvořené.  Pejsek dostal teplejší kabátek, my čepice na hlavu a hurá na výlet, no výlet, spíš mini výlet.  

Tentokrát jsme k Miladě jeli přes obec Roudníky. Překvapením pro nás bylo skoro plné parkoviště, i když se vlastně, vzhledem k uzavřeným lyžařským areálům, nemůže nikdo divit, že každý kopec bude plný lidí. Naštěstí je Milada celkem velká rozlohou, takže jsme o sebe s jinými lidmi nezakopávali.  Ovšem sněhu a zmrzlých cest tu bylo dost, fotila jsem z horní cesty a s ohledem na pacičky Boonečka byl výlet jen krátký, ale moc pěkný, protože nebe bylo modré jako šmolka, nefoukalo a příroda byla hezky přívětivá.

Zvu vás na malou zimní procházku u našeho oblíbeného jezera a užívejte si únor ve zdraví a pohodě.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Ta modrá je opravdu dobrá, jak hned zkrásní fotky. To je to nejlepší , co člověk může pro sebe udělat, jít do přírody, projít se a bonus navrch udělat pár fotek. Chválím Naděnko.
Irena Mertová
Děkuji za zimní procházku s hezkými fotkami :-)
Věra Ježková
Naďo, díky za hezkou zimní procházku. :-)
Věra Ježková
Naďo, díky za hezkou zimní procházku. :-)
Anna Potůčková
Krásná fotoreportáž a díky za virtuální procházku - tu bych ráda zažila i v reálu. Musí to tam být krásné a balzámem pro duši!
Elena Valeriánová
Počasí na výlet jak stvořené. Ta neděle byla úžasná, to se to fotilo, viď! Mám ráda stromy samotáře a ty nám jeden nabízíš. A vedle této fotky je fotka nějakého kostelíku a snad hřbitova? Kde to je? Dnes byla v AZ kvízu otázka, ve které byla zmínka o Miladě. Díky tobě vím, kde ji mám hledat.
Jan Zelenka
Hezká krajina, pěkné fotky.
Marie Seitlová
Pěkná procházka doplněná fotkami.
Eva Mužíková
Jiskřící sníh, zamrzlá vodní hladina, stromy, lidé, zvířátka a zmáčknutá spoušť v ten nejsprávnější okamžik a je na co se dívat. Jednou se tam s vámi jistě podívám..
Daniela Řeřichová
Děkuji za sdílení pěkného zimního výletu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.