Tak a jsem bez oběda.
Ilustrační foto: pixabay.com

Tak a jsem bez oběda.

13. 2. 2021

Chodím na íčko ráda, protože alespoň styk listovní se živými lidmi mi zachovává duševní zdraví. Vždy se těším, co si přečtu nového, co obohatí mé znalosti, kam se podívám s některým pisatelem, cestovatelem do světa, jaké nové fotografie uvidím.

No, znáte to asi také. A to jsem udělala  také dnes. Abych neztrácela svůj drahocenný čas, dala jsem si vařit rýži k obědu. Vím, že se má vařit dvacet minut, a tak využiji čas na íčku.

Přečetla jsem všechny nové články a objevila také skrývačky. Skrývačky mám ráda, a tak jsem se do toho dala. Nejvíce času jsem strávila hledáním kachny. Také hledání jedenácti obličejů nebyla žádná hračka, ale zvládla jsem to.

Když se tak raduji, tak najednou ke mně přichází z kuchyně zápach připálené rýže. Igelitový sáček, ve kterém rýže byla, se připekl ke dnu, přidala se i zčernalá rýže a kastrůlek se asi také nedá zachránit. Zjišťuji, že mám po obědě a ještě  musím v této zimě hodně větrat.

Íčko, íčko, máš u mne béčko.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
V tomto ohledu je Íčko zkrátka nebezpečné! :-)
Irena Mertová
Kdybych si nenastavovala "minutku", stávalo by se mi to pořád.
ivana kosťunová
Chleba to jistí.
Anna Potůčková
Vidím, že nás tu bude více, i já jsem v řadě, komu se toto stalo stalo. Rýže to nebyla, byly to kobzole. Ičko ale tentokrát je v tom zcela nevinně.
Marie Seitlová
Tak se také stavím do řady těch, co něco připálili. Když to ičko je tak zajímavé.
Jana Šenbergerová
Také se mi to už nejednou stalo, a to si dávám budíček, ale v zaujetí íčkem ho stejně přeslechnu. Co nezvládnou uši, zachraňuje nos. Někdy příliš pozdě. :-)
Marie Měchurová
Tak to jsem ráda, že nejsem sama. Ve většině případů za to může íčko.
Naděžda Špásová
Tohle už se mi taky stalo a ne jednou, když to není rýže, tak jsou to brambory, nebo něco jiného. :-)
Daniela Řeřichová
Naprosto Vám rozumím, Hano, v připalování jsem expert. Můj dědeček říkával, že kuchařka nemá odcházet od sporáku. Mockrát jsem mu v pozdějším věku dala za pravdu.
Jan Zelenka
Jo, milá Hano, nejste sama. Mně už se to stalo několikrát. Podvědomí nezapracovalo. Člověk si musí srovnat v hlavě, co je důležitější. Potrava duševní, či ta k jídlu. Teď už u mě vítězí s přehledem jídlo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.