Podél Vltavy za sluncem
Foto: autorka

Podél Vltavy za sluncem

15. 2. 2021

Sobotní slunné odpoledne vylepšené sněhem, kdy město je jaksi čistší a tišší, mne vylákalo ven. Potřebovala jsem načerpat nové síly, abych vydržela dále sledovat úmorný boj s koronavirem, neboť hádky, osočování a lidská hloupost, neustále se na nás hrnoucí odevšad, neskutečně unavují. Chci klid a ticho, pokud možno čerstvý (pražský) vzduch - momentálně nemám jiný k dispozici, modré nebe nad hlavou, sníh pod nohama, pomalu plynoucí vodu, na které čekají labutě a kachny na kolemjdoucí. Chci sluníčko, které dává člověku sílu a zlepšuje náladu.

A tak se se mnou projděte podél Vltavy a načerpejte sílu sluníčka a dobrou náladu třeba z mých fotek, pokud se vám budou líbit. Budeme to evidentně ještě všichni dost potřebovat…

 

 

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Divišová
Krásné fotky ze zasněžené Prahy. Také mám ráda procházky podle řeky. .
Zdenka Jírová
Moc hezké fotky.
Zuzana Pivcová
To jsem tomu dala, myslela jsem, že je to úplně jinde. :-D
Jitka Hašková
Díky za hezkou procházku.
Anna Potůčková
Taková procházka by se mně také moc líbila.
Daniela Řeřichová
Děkuji za hezkou vycházku, tato cesta je mi blízká.
Eliška Murasová
Modrá procházka u Vltavy mě baví. V reálu daleko, na íčku virtuálně možno.
Martina Růžičková
Když se v řece odráží modrá z nebe, tak je to vždycky krása. A se sněhem kolem asi ještě větší. A vy jste to na své procházce moc hezky zachytila. Díky za pěknou podívanou :-).
Jana Hošková
Díky za milé věty ! Pro ty, co cestu nepoznali - tentokrát jsem šla z Podolí okolo "Bílého domu" - vodárny směrem k Žlutým lázním, před nimi jsem přešla přes můstek přímo k řece, kde mne provázela labuť a ostatní ptactvo - bohužel jsem zapomněla s sebou něco vzít, a to mne mrzelo. Nechtělo se mi jít po chodníku, kudy běhala, jezdila na kole i pochodovala pěšky spousta lidí (všichni většinou bez roušek), a tak jsem pak pokračovala pěšinou těsně podél řeky přes park s tím krásným stromem až k bývalým ledárnám. Odtamtud jsem se podchodem na druhou stranu vracela.
Soňa Prachfeldová
Slunce, modrá obloha, sníh - krásné fotky, to musí energie Jano vydržet na dlouhou dobu .

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.