Jizerská padesátka za dveřmi
FOTO: Eva Mužíková

Jizerská padesátka za dveřmi

13. 2. 2021

Zítra se jede 54. Jizerská padesátka v Bedřichově. Pro ty, kteří se nemohou zúčastnit osobně, nafotila jsem dnes odpoledne několik fotek. To abyste mohli alespoň zhlédnout atmosféru den před závodem.

Všude bylo plno běžkařů, parkoviště přeplněná. Dojela jsem na místo autobusem MHD okolo čtrnácté hodiny, vybavena respirátorem a šátkem přes něj, abych byla chráněna./??/ Naštěstí nás moc nejelo, všichni byli na místě asi již od dopoledne.

V celém Bedřichově vládla předzávodní nálada, dodělávaly se poslední úpravy.  Mám tuto atmosféru moc ráda, proto jsem se rozhodla, navzdory kovidovému strašáku, využít takovou příležitost. Ráda bych se s vámi o ni podělila, přijměte proto prosím mé pozvání. Ve tři hodiny jsem opět usedla do vyhřátého linkového autobusu a spokojeně dorazila domů...

Zdraví vás velice "předjezdkyně Bertice".

sport
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
Mám zprávy, že se nejede. Nicméně reportáž je přímo profesionální. Fotky nádherné, atmosféra též. Děkuju.
Jana Šenbergerová
Evi, dík! Líbila se mi už tvoje fotka ve FD. Konečně je sníh a fanoušci si to moc neužijí, ale i v TV je to lepší než nic.
Alena Tollarová
Jsi holka odvážná. Díky za reportáž :)
Ilona Erika Kolář
Kde jsou ty časy, když jsem se kazdoročně zúčastnila. Vzpomínám si, že jeden rok bylo kolem mínus patnácti, myslela jsem, že v té startovní ohradě, kam jsme byli nahnáni a čekali téměř bez pohybu na start, umrznu, a rozmrzla jsem až pět km před cílem.
Věra Ježková
Milá předjezdkyně, děkuji ti za moc hezké fotky. Četla jsem, že tentokrát poběží jen „oficiální“ sportovci, ostatní poběží virtuálně. Od té doby občas přemýšlím, jak se běhá virtuálně. Už jsem to probírala s Martinou a Jendou. :-)
Marie Novotná
Bertice, jsi dobrá. :-) Je tam krásně.
Vladislava Dejmková
Díky, aspoň na chvilku se člověk octne v místě děni.
Dana Puchalská
Evi-Bertice, jsi zuřivá reportérka. :-) :-) :-)Do Bedřichova jsem jezdila,ale ani nechtěj vědět,kolik je to let. Až Tě uvidím tak to číslo zašeptám.
Alena Vávrová
Evi, díky moc za připomenutí mile známých míst. V Bedřichově jsme bývali "pečení vaření", většinou ubytovaní na Lesní chatě. A nejmladší J50 párkrát jel a také několik známých lidí tady od nás. Určitě se budu dívat a syn taky, bohužel má po žížalkách - 2 díry v koleni po drénu a sotva sundanou ortézu...
Daniela Řeřichová
Děkuji za připomínku úžasné tradice. Vždycky jsem obdivovala účastníky i pořadatele.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.