Příběh na 50 slov: Rukavice
Úvodní foto: autorka

Příběh na 50 slov: Rukavice

21. 2. 2021

Nosím je nerada. Nepoužívám je na domácí práce. Omezují mě, berou mi cit v rukou. V mrazech jsem je přesto nosila. Tuto zimu jsem je zrušila úplně. Proti mrazu si nasazuji roušku. Kvůli mlžícím se brýlím ji snímám, brýle otírám. Smrkám. Oblékat a svlékat si rukavice by už bylo moc. 

Můj příběh
Hodnocení:
(5.2 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jan Zelenka
Rukavice jsem měl v této zimě pouze dvakrát. Vidím, že dokážeš napsat text na cokoli. Pěkné, Věrko!
Eva Mužíková
Obdivuji každého, kdo dokáže na zdánlivě nezajímavou věc vytvořit příběh. Povedené Věrko. Já jsem v zimě rukavicová, mám jich několik látkových. Troje černé, jedny béžové, jedny modré a fialové, jedny červené a šedo černé... Ale stejně pořád nějaké hledám. na práci venku na zahrádce ráda používám takové látkové impregnované... V Alpine Pro jsem si jednou koupila krásné, měkoučké za 860,-Kč!!! To abych je měla k té nové červené bundě. Po jednou použití jsem je darovala snaše, bylo mi v nich zima!!! No, nekup to..:(((
Martina Růžičková
Fajn 50 slov o tvém vztahu k rukavicím. Já si moc cením, že na nové zimní bundě je součástí rukávu návlek na ruku bez prstů, který drží za prostrčený palec. Bezva řešení pro foťák i jiné aktivity. Na ruce není tak velká zima, ale prsty jsou volné. Na úklid jsem byla donucena rukavice začít nosit, protože mi jinak ruce popraskaly do krve :-(.
Jaroslava Handlová
Já mám ruce zmrzlé i v rukavicích. To věčné sundávání - nandávání mě také obtěžuje. Ale Tvoje pojetí problému mě docela rozehřálo, díky za humor.
Věra Ježková
Děkuji vám za hezké ohlasy. Při klouzanicích ruce v kapsách nemám, udržuji jimi balanc. V rukavicích bych ani neotevřela pouzdro foťáku, natož abych zmáčkla spoušť, neřku-li zazoomovala. Myslím, že zimě ještě není konec. Nejvíc mi ruce mrznou občas doma. To je nahřívám nad kamny, nebo si na ně sednu. :-)
Zdenka Soukupová
Věro, hezké a v dnešní době pravdivé. Někdy by byla opravdu potřeba alespoň jedna ruka navíc.
Marie Seitlová
Rukavice mám vždy v kapse každé bundy nebo kabátu. Horší je to při práci na zahradě, vždy s nimi vyjdu. Pak mi zavazí a sundám je, ruce špinavé a hledám kde jsem je sundala. Nevím proč je na zahradu beru.
Irena Mertová
Aleno, dobrý nápad, že jsi okomentovala též 50 slovy... :-)
Alena Tollarová
Rukavice mám v kapsách všech bund. Střídavě je nasazuji a zase stahuji. Ruce svírající fotoaparát mě totiž zebou. Zvlášť ukazováček na spoušti. Někdy mráz i zaleze za nehty. To pak přijde vhod nejen rukavice, ale též kapsa. Foťák zplihle visí na krku, zahálí. Není zbytí. Skvělé záběry uniknou. Znovu stahuji.
Alena Vávrová
Svoji potřebu rukavic bych vyhodnotila stejně ;-) .

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.