Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Marie Seitlová
28.2.2021 13:01
Danuš, sny se mají plnit a ty si je plníš. S vlastní zkušenosti vím, že je to nádherný zážitek, koukat dolů na hory, vesnice,... Ale v zimě jsem neletěla. Fotky máš moc hezké, líbí se mi zimní Beskydy z výšky. Děkuji.
Danuše Onderková
28.2.2021 12:52
Ali, četla jsem a máš pravdu, celý život jsem na své koníčky neměla čas děti byli důležitější, tak teď když jsem sama si sny mohu plnit.
Alena Tollarová
28.2.2021 12:43
Úplně rozumím Tvému nadšení. Já jsem si podobně užila loni (https://www.i60.cz/clanek/detail/25788/pozdrav-z-vysky), když jsem si prohlédla taky za krásného počasí moje město z výšky. A myslím, že nebudu čekat, jestli náhodou let nedostanu zase jako dárek, ale dám si ho sama. Peníze budou, my nebudem :) Tak zase příště poreferuj.
Jana Kollinová
28.2.2021 12:34
Obdivuhodný koníček Danuše je jedním z mála, který je dokladem toho, že věk je jen číslo. Danuše, vzhůru k výškám!
Květuše Pinkasová
28.2.2021 11:22
Danuško, co na to říct! Jsi skvělá, neuvěřitelná a máš náš obdiv!
Vladislava Dejmková
28.2.2021 11:01
Obdivuji a fandím. Pro mě je to odvážná věc. A fotky nezapomenutelné.
Danuše Onderková
28.2.2021 10:53
Díky, jsem ráda, že se fotky i článek líbí. Další v pořadí čtvrtý let bude až na konci letošního nebo začátek příštího roku. A to se teprve těším.
Marie Měchurová
28.2.2021 10:49
Klobouk dolů, to bych nedala. I když mám k létání hodně blízko - pracovala jsem 17let na holešovském letišti. Ve vzduchu jsem byla mnohokrát, ale vždy už jsem se těšila až se postavím na zem. I při cestování na dovolenou dáváme přednost cestě autobusem, třeba i na druhý konec Evropy. Nejhorší bývaly služební cesty 410 do Prahy. Od nás létala pravidelná linka. Na turbulence přes Vysočinu se nedá zapomenout.
Dana Kolářová
28.2.2021 10:38
Danuš, potěšila reportáž i snímky z ptačí perspektivy neboť tento zážitek je pro mne zcela nedosažitelný.
Dana Divišová
28.2.2021 10:36
V dobrém závidím takový zážitek. Letěla jsem takhle nad Polabím, ale neměli jsme tak krásné počasí. Let musel být zážitek. Fotky jsou nádherné.
Načíst starší příspěvky