Fotoreportáž: Ahoj z Pusteven
Foto: autorka

Fotoreportáž: Ahoj z Pusteven

28. 2. 2021

Na Pustevnách v pátek 12. února za nepříznivých povětrnostních podmínek dokončili umělci svá díla ze sněhu a ledových kostek. To musím vidět. Ale o víkendu ani náhodou, to tam bude hodně lidí.

Výlet jsem si naplánovala na pondělní odpoledne. A byla to dobrá volba. Nádherné počasí, úžasná viditelnost a vše pod nadýchanou sněhovou peřinou. Tu krásu neumím popsat slovy, snad fotografie poví více. I moje dušička byla v peříčku. Lékaři tvrdí, že po prodělaném covidu získá člověk imunitu na 3 až 6 měsíců. Věřím, že mají pravdu a já jsem během výletu nikoho neohrozila.

Přeji pěkné dny a mějte se fajnově.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 23 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Marie Měchurová
Přesně před rokem jsme byli na Pustevnách a s nám i tři naši vnuci. Bylo tam krásně, taky jsem stvořila fotoreportáž pro íčko. Potom už se všechno omezilo. Ráda vzpomínám a děkuju za připomenutí. Hezké fotečky.
Marta Nosková
Aničko, děkuji za krásnou procházku místy, která mám moc ráda.
Šárka Nováková
Krásná zimní fotogalerie, potěšila mě.
Soňa Prachfeldová
Ahoj Aničko, nádherné zachycení zimy .
Anna Čípová
Děkuji všem za milé komentáře. Měla jsem štěstí na krásné počasí. Až dodatečně jsem zjistila, proč tam bylo tolik lidí. Ostrava měla jarní prázdniny.
Anna Potůčková
Aničko obrázky jako z pohádky! Moc za ně děkuji, zimní krajina je kouzelná! Nemusíme ani do zahraničí, kolik krásy máme v naší krásné zemi.
Eliška Murasová
Aničko, překrásné fotky. A ty výhledy, až se tají dech. Muselo to být i náročné fyzicky po neprošlapaných cestičkách. Holt je to vášeň ... Děkuji Ti za zážitek!
Helena Přibilová
Paní Aničko, děkuji Vám za nádherné fotografie z tohoto krásného koutu naší země. Pustevny mají své kouzlo v každé roční době. Pod sněhovou pokrývkou je mám možnost vidět poprvé. Také obdivuji zajímavé sochy vytvořené z ledu. Je škoda, že s jarním táním jejich krása pomine...
Irena Mertová
Moc krásné...
Irena Drob
Krásný výlet za nádherného počasí, na pondělí tam bylo dost lidí, že? Byla jsem na Pustevnách v září také ve všední den a bylo lidí opravdu hodně.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.