Zase spolu: společný projekt lékařů a umělců na podporu očkování
Natáční klipu v Nemocnici Slaný. FOTO: poskytnuto Nemocnicí Slaný

Zase spolu: společný projekt lékařů a umělců na podporu očkování

13. 3. 2021

Herci a zpěváci podpořili projekt Opět spolu, videí, jejichž cílem je podpořit návrat společnosti k normálnímu životu déky očkování. Autorem nápadu je MUDr. Matěj Falc, lékař Nemocnice Slaný.

Záběry vznikly v reálném prostředí oddělení JIP a ARO nemocnice Slaný, jedné z nejvytíženějších sředočeských nemocnic. V první verzi vystupují lékaři a zdravotní sestry této nemocnice, ve druhém pak herci a zpěváci, kteří se do projektu zapojili bez nároku na honorář.

 

koronavirus očkování
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Pavel Kozelský
Jedině co nemáme je dostatečný počet vakcín pro ty kdo se očkovat chtějí. Smutné.?
Věra Ježková
Názory lékařů respektuji, názory umělců mě nemůžou ovlivnit. Jen si je někdy přečtu – a občas žasnu. Pro očkování jsem se rozhodla na základě vývoje situace.
Milan Milan
Nejlepší reklama je kvalitní vakcína. To co sem dovezlo a kvapem v EU schválilo tou institucí EMA, která pokud časosběr byl prezentován správně, snad ani nemohla přečíst v tak krátké době dodaná lejstra, tak k tomu snad nemůže mít důvěru nikdo se zdravým rozumem. A ta Astra Z. tam je nějaký problém snad každý den a dokonce i úmrtí. To snad radši přežít nechtěného covida, než nepřežít dobrovolné očkování. Ale Blatný má ve všem jasno. Imervektin je škodlivý, Sputnik V nechce, ale Astra Zeneca je bezpečná, ač řada států očkování Astrou zastavuje nebo silně váhá. Pravděpodobně je buď diletant nebo darebák.
Lenka Kočandrlová
Když se někdo chce dát očkovat,tak nepotřebuje žádné nátlaky ani od doktorů ani od umělců.A ten,kdo se očkovat nechce,toho nedonutí nikdo ! Myslím,že podobné akce jsou téměř k ničemu,vyhozený čas i prostředky,leda,že se chce někdo tímto způsobem zviditelňovat.
Daniela Řeřichová
Dobrý nápad oslovit veřejnost. Samozřejmě se nechám naočkovat, protože chci žít a ne přežívat.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.