Fotoreportáž: Březen 2021
Foto: autorka

Fotoreportáž: Březen 2021

5. 4. 2021

Každý rok se těším na první jarní den, ten letošní jsem toužebně očekávala. V tento den jsme měli na svět přivítat nového člena rodiny. Miminko se opozdilo, na jeho příchod jsme čekali do konce měsíce. Narodil se chlapec a od rodičů dostal jméno Patrik.

Jaký byl letošní březen? Zvláštní. První tři týdny jsme se mohli pohybovat jen na katastru obce, o výletech jsme mohli jen snít. A nyní si můžeme plánovat výlety v rámci okresu. Óóó, my se máme.

A jak jsem prožila březen já? Ve zdraví. Na vycházkách jsem se snažila zachytit proměny krajiny i vrtochy počasí. Zvu vás na malou procházku.

Přeji všem krásné jarní dny prožité ve zdraví a s dobrou náladou. Bude lépe. Musí být!!!!  Jen ať čekání na lepší příští netrvá dlouho.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eliška Murasová
Aničko, opožděně se dostávám k Tvému článku. Krásně příběhově jsi zdokumentovala březen. Měsíc, který ukázal všechny podoby počasí a byl zakončen zázrakem zrození. Děkuji!
Anna Čípová
Děkuji za příznivé komentáře. Evi, vůbec jsem si nevšimla. Elen, větev ozdobená ledem byla na druhém břehu řeky a nemohla jsem udělat detail. Martino, děkuji za gratulaci k narození vnuka. Mám radost, že se fotografie líbí.
Martina Růžičková
Krásný fotografický přehled březnového počasí. Moc jsem si tu podívanou užila. Gratuluji k narození vnoučka a přeji krásné jarní dny :-).
Marie Měchurová
Aničko, u Vás pod horama je ta příroda drsnější než u nás skoro na Hané. Ráda se do Rožnova vracím, už máme návštěvu v plánu. Je to ostuda, ještě jsem nebyla na rozhledně. Měj se hezky jarně !!
Irena Mertová
Krásná procházka :-)
Soňa Prachfeldová
Pěkně jsem se pokochala děkuji Aničko.
Blanka Lazarová
Pěkná procházka ve tvých stopách, doplněná stejně pěknými fotkami, podbarvená Pavlem Dobešem - Brhlík a sojka - a navíc z tepla domova - to nemá chybu. Díky.
Anna Potůčková
Aničko moc hezká fotodokumentace letošního měsíce března, který nám nabídl snad všechna 4 roční období. Nazvala bych to 4 v 1
Alena Vávrová
Zdařile zdokumentovaný březen, Aničko.
Elena Valeriánová
Aničko, jako bys chodila po mých cestičkách. I u nás byl březen na střídačku. Kouzelně zachycený 10. březen - ozdobená větev ledem. A nejhezčí malá princezna. Děkuji za sdílení.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 13. týden

Na Zelený čtvrtek začíná na státních hradech a zámcích turistická sezona. Tak si vyzkoušíme vaše znalosti na téma "České hrady a zámky."

AKTUÁLNÍ ANKETA

Provedli jste nějaké úpravy svého bytu či domu na stáří? (sprchový kout místo vany, bezpečnostní madla, bezbariérové prahy apod.)

Ano, úpravy bytu jsem (jsme provedli)

29%

Ano, ale zatím jen částečně

15%

Nevím, jaké úpravy by to měly být

11%

Ne, ale zvažujeme to

13%

Ne, o žádných úpravách neuvažuji

17%

Ne, protože na to nemám peníze

15%