Eva Mužíková
10.4.2021 17:02
Také mne takováto bezohlednost k přírodě vytáčí. Nyní k těm různým pohozeným krámům přibyly roušky!!! Jednání takového člověka nechápu.
Hana Čadová
10.4.2021 15:53
Já se už ničemu nedivím. Přijeďte se podívat do Prahy na Žižkov. Zde se člověk bojí chodit po chodníku, aby nešlápl do psího lejna. Tak potom to v lese vypadá, tak jak vypadá.
Martin Vrba
10.4.2021 14:50
Pro životní optimismus musíme vždy něco udělat – změnit třeba i myšlení – myslet daleko a ještě dál do budoucna přes hranici mnoha a mnoha volebních období.:) V předmětech dnes odhozených do přírody musíme tedy vidět štěstí budoucích archeologů při vykopávkách, tak jako ti dnešní nacházejí spousty věcí v přírodě, které jemně ometají štětečky a pak je v ústavech lepí pečlivě k sobě a popisují a chovají k nim posvátnou úctu. Nacházejí je dokonce i v bývalých studnách, kam jistě ty předměty v té době, kdy tam byly odhozeny, nepatřily a mnozí hříšníci tak skončili pod bičem na pranýři a dnešní archeologové by jim určitě, kdyby to šlo, ty rány alespoň pofoukali. :)
Hana Šimková
10.4.2021 14:43
U nás za kostelem se scházely hodně děti, tedy nejvíce puberťáci. Teď už toho není tolik ,ale přece. Většinou se tam napapají , něco popijí, pokouří a odpadky rozhazují kolem sebe. Pak přijdou staré kostelní babky a všechno to seberou. Dětičky sedí na zídce a jenom zvedají nohy, aby se babky pod ně na ten sajrajt dostaly. Jenom já jsem se ozvala a stěžovala jsem si v protější škole, protože tam ty děti většinou chodily. Bylo mi řečeno, že nemohou nic dělat, protože mimo školu už vychovávat nesmí. Tak copak si to vychováváme a kdo vlastně?
Irena Mertová
10.4.2021 13:43
K 12:52: Asi jsme je vychovali špatně?
Moje děti i vnoučata toto nedělají. Co si do přírody přineseme, zase si odneseme. Ale v parku to vypadá tak nějak podobně, i když nedávno tu dobrovolníci plechovky, lahve, plasty atd. vysbírali. Nevím, jestli si to namlouvám, ale dřív snad takový binec v parcích a lesících běžně nebyl.. nebo ano?
Alena Švancarová
10.4.2021 12:59
Ano - bezohlednost je to správné slovo. A je a stále budeLidé se nezmění.Bud mají v sobě smysl pro slušnost a pořádek a nebo nemají.Vídáme to ve městě u popelnic.
ivana kosťunová
10.4.2021 12:51
Je to depresivní, ale dobře že jste to nafotila. Jenom by se to mělo více zveřejňovat, snad by se někdo i zastyděl.
Jan Zelenka
10.4.2021 11:45
Tohle se slušně nedá nazvat. Bohužel, je to daň dnešní civilizaci, která vyznává trochu jiné hodnoty. To není jen u vás, paní Čípová. Pozdrav Vláďovi.
Jana Šenbergerová
10.4.2021 11:36
Smutné. Před léty jsme chodili s kamarádem na výlety s odpadkovými pytli. Vždycky byly plné různých drobností. Na tohle by nestačil ani kontejner. :-(
Naděžda Špásová
10.4.2021 11:30
Když v přírodě narazím na podobné zhůvěřilosti, kleju a nadávám. Vždycky si říkám, proč se tak nějaký blbec chová, odpovědi se ale bohužel nedočkám.
Načíst starší příspěvky