VIDEOSERIÁL: Jak vložit slevové karty do chytrého telefonu a jak je využívat
FOTO: Pexels

VIDEOSERIÁL: Jak vložit slevové karty do chytrého telefonu a jak je využívat

15. 5. 2021

Máte už také plnou peněženku věrnostních karet nejrůznějších obchodníků? Novou, ještě větší peněženku si kvůli nim kupovat nemusíte. Stačí si naistalovat do chytrého telefonu aplikaci Stocard.

Stocard je mobilní aplikace, která umožňuje nahrát do telefonu jakékoli množství věrnostních karet obchodníků. Karty Tesco, Globus, Billla, Penny market, Mountfield, Sportissimo, Dr.Max, Benu a další už nemusíte nosit ve své peněžence.

 Aplikace Stocard je bezplatná, neobsahuje reklamy ani nákupy v aplikaci. Dokonce ani není nutná žádná registrace. Funguje vlastně úplně jednoduše: fotoaparátem telefonu postupně načtete všechny své věrnostní karty. Aplikace uloží čárové kódy do databáze pro pozdější použití. V obchodě pak místo plastikové kartičky použijete telefon a obsluha prostě nasnímá kód z obrazovky telefonu.

Jak si aplikaci nainstalovat do mobilu, jak nahrát jednotlivé věrnostní karty a jak je používat, to vše vás naučí student Jakub v dalším díle našeho videoseriálu.

 

Jak vložit slevové karty do chytrého telefonu pomocí aplikace Stocard?

 

Předchozí díly

Jak využít QR čtečky ve svém telefonu:

 

Jak si poradit s nastavením moderního telefonu:

 

Jak si užívat internet v chytrém telefonu:

 

 Jak si pořídit WhatsApp do telefonu a sdílet zážitky:

 

Jak získat a používat aplikaci Záchranka:

 

 

Videoseriál: Chytrý mobil
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5 b. / 4 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Antonín Nebuželský
To jste na to, Stanislave, kápl. V mém okolí není vlastně nikdo z mých vrstevníků, řekněme 70+, kdo by bankovnictví používal. Většinou jim s telefonem radím.
Krejcar Stanislav
Je dobře, že v dnešním 21.století, mají o podobný způsob placení zájem i lidé starší 65 let. Ze své zkušenosti, s stejně starými sousedy, ale u nás převládá stará jistota v korunové platby. Samozřejmně nevím zda jsou opravdu diskutéři ve věku důchodovém nebo jen jejich děti a vnoučata. Zkuste si udělat průzkum koik důchodců skutečně sami využívají internetové bankovnictví mobilem nebo hodinkami. O dosaženém vzdělání u těchto se nezminuji, jistě vnoučata mohou dědečky a babičky používání moderních platebních metod naučit . Ale s věkem přicházejí i ....problémy jež se snaží eliminovat psaným PINem na rubu karty a pod. Problém a zdržení při platbě na pokladně při zadávání platby smartphonem nebo hodinkami je dost častým jevem, aspon u nás.
Danuše Onderková
I když zatím vše znám a používám je to super informace pro neznalé a pro ty kteří toho chtějí využívat. Chválí si těchto funkcí i u mne při placení zmrzliny. jenom zaplatí kartou, mobilem hodinkami a nepotřebují mít peníze u sebe.
Vladislava Dejmková
Kromě aplikace Stocard existují i další aplikace s podobnými funkcemi. Osobně je už používám několik let. Problém vzniká v situaci, kdy aplikace přestane být podporována (případně nefunguje na vysších verzích). V minulosti se mi stalo, že byl sice nabízen “jednoduchý přechod” na novější aplikaci, ale přišla jsem při něm o několik záznamů o kartách. Ty jsem pak musela nahrávat znovu.
Ľubica Šobatová
Super, ďakujem
Antonín Nebuželský
Je to dobrá věc. Já používám jen kaufland a globus, ty mám na ploše. Díky, pokračujte ?
Dana Hošková
Používám už delší dobu a jsem spokojená. Dříve jsem měla problém s přetíženou peněženkou od různých karet.
Irena Mertová
Toto mám, je to moc šikovné...
Daniela Řeřichová
Dřív jsem kvůli věrnostním kartám měla extra pouzdra, dnes je prima mít všechno v mobilu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.