Vsadila na oblečení pro plnoštíhlé ženy. Říká jim: Jste nádherné, jen o tom nevíte
FOTO: Molet. Poskytnuto Bohdanou Kurkovou (na snímku vlevo)

Vsadila na oblečení pro plnoštíhlé ženy. Říká jim: Jste nádherné, jen o tom nevíte

13. 5. 2021

Jsem baculka, stejně jako mnoho mých kamarádek, takže móda pro plnoštíhlé byla jasná volba. To jsou slova Bohdany Kurkové, která přinesla na český trh hezké slovenské slovo moletka. Což znamená milé označení pro ženy plných tvarů. Založila značku Molet a plní sny sobě i mnoha zákaznicím.

Inspirace pro ženy móda
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rarasch
Konečně návrhářka, která ženy s "vnadami" nenutí ze sebe dělat anorektičky!
Marie Kinner
Bohužel , oblečení je fádní , nudné barvy, chybí elegance, výstřihy do kulata nebo do V bez nápadu . Jako moletka vím jaký obrovský problém je na našem trhu sehnat slušné , elegantní nebo hezké oblečení pro silnější ženy ale toto se mi nelíbí . Proč se mají silnější ženy oblékat do nudných barev . Když si chci koupit něco hezkého zajdu si do Madarska nebo Rakouska. Oblečení tam má pro moletky "šmrnc" a je cenově dostupnější .
Zdenka Soukupová
Všem děvčatům to na fotkách moc sluší. Ale já jsem ráda, že mám velikost oblečení menší.
Hana Šimková
Ty ženy nejsou ve své tloušce neforemné, jsou mladé a mají krásný obličej. Není to ale vždy standart
Olga Škopánová
Až na to že to jsou naprosto normální ženy s normální velikostí.
Jana Šenbergerová
Vždycky je chvályhodné, když někdo dokáže zaplnit mezeru na trhu. O to víc, že oblečení, ve kterém se nejen cítíme, ale i vypadáme dobře, často určuje, jak sami sebe vnímáme a hodnotíme nejen my, ale i ostatní. Obzvláště když stále ještě více hodnotíme, jak vypadáme, než jací doopravdy jsme. Naučit se být svá za všech okolností, to pokládám za umění. Přesto, že jsem spíše "vyzuna", baculkám to v uvedených modelech opravdu sluší.
Olga Škopánová
Souhlasím s tím, že redukce váhy je dobrá a potřebná.
Daniela Řeřichová
Souhlasím s tím, že nejvíc ženu zdobí úsměv.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden

Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.