První "pocovidové" íčkařské setkání
Sraz před vlakem do Holyně. FOTO: Jan Raška

První "pocovidové" íčkařské setkání

27. 5. 2021

Tak konečně to vyšlo. Po dlouhých měsících jsme se zase mohli potkat tváří v tvář (ve vlaku ještě pořád rouškou k roušce) na prvním jarním "íčkařském výletě Prokopským údolím.

To údolí se rozprostírá mezi pražským Smíchovem a Řeporyjemi. Čekal jsem tedy, že se výletu zúčastní výhradně Íčkaři z Prahy. Ale kdepak, na sraz dorazili Íčkaři z Roudnice, Poděbrad, Havlíčkova Brodu, či dokonce z Brna a Holešova. A od samého začátku bylo veselo, milo a družno.

Vláček nás odvezl ze Smíchovského nádraží do "vesnické" stanice  Praha - Holyně, odkud jsme vyrazili do Dalejského údolí. Prošli jsme kolem Červené skály do "Prokopáku" a dorazili do "poledního" cíle - Pivovaru Prokopák. Tam nás čekaly pivní speciály - kluk, holka, tatin, milostpaní, panímáma a pantáta a s nimi i pan sládek Petr Novotný, který nám povyprávěl, z čeho a jak se vaří zdejší pivní speciály.

Po obědě jsme vyrazli podél Dalejského potoka do Hlubočep. Po cestě jsme ochutnali skvělou trnkovici, kterou přivezla z Holešova paní Marie Měchurová. Vyfotili jsme se u jezírka a nakonec skončili v "nádražní" restauraci Praha - Hlubočepy.

Byla to hezká procházka s partou milých lidí. A rozhodně nebyla poslední. Na chatu "Do stovky" sledujte další naše výletní programy.

 

 

 

cestování Tip na výlet
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.1 b. / 43 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Štěpánková
Bezva parta. Pokud budu moci, příště se přidám.
Hana Práglová
Je fajn, že jsts si užili!!!
Hana Nová
Proboha , samé baby a jediný chlap . Zoufalé .
Vladislava Dejmková
Všem to na fotkách moc sluší, je vidět, že jste si to užili.
Hana Polednová
Honzo, moc děkuji za zorganizování krásného výletu a všem ostatním za milou společnost. Byla to první delší procházka a mé pochyby, zda to zvládnu, byly zbytečné. V bezva partě se to hezky šlape. A když mi neublížilo ani první orosené pivo a panáček slivovičky po tak dlouhé době, mohu jen zkonstatovat, že je vše na dobré cestě, abych byla brzy opět fit. Jsem též ráda za osobní setkání s Danielkou, Blankou a Maruškou s manželem.
Alena Vávrová
Mám z toho velkou radost!! ♥
Dana Puchalská
Musel to být moc hezký výlet.
Jana Šenbergerová
Moc ráda jsem vás viděla aspoň na fotkách. Většinu tváří znám osobně a zdravím je včetně těch, které ještě neznám. Honza je skvělý "nápadník". Také zdravím, i když tvář nevidím.
Naděžda Špásová
Hlavně, že se setkání povedlo a počasí vám přálo, pár tváří znám osobně.
Zuzana Pivcová
Moc vám to přeji. Snad není všem dnům konec.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...