Ilustrační foto: Pixabay
Jak jsme upekli hada
22. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
24.6.2021 08:11
Někdo slyší slovo had a už se třese.. Syn má miláčka krajtu, no silná skla to jistí a to se hadů nebojím.
Martin Vrba
23.6.2021 09:27
Jak by mohl had obživnout Soňo (máte moje sympatie, že si přejete, tak jako já, aby všechno dopadlo dobře), kdyby ten had byl na mrazu a ne na kamnech, tak pak Soňo možná „aňo“. Ale takto byl jako připravený do jiné pohádky „O Zlatovlásce“ https://www.youtube.com/watch?v=3t_GIqVs8pY
do scény, kdy kuchař Jiřík ochutná kouzelného hada určeného jen pro krále a také tedy on rozumí řeči zvířat.
Proto jsem si myslel, že ta lež, že ho někdo ukradl, bude milosrdná a přece jen zaručí, že nám nějakého tvora ta ZOO příště zapůjčí. Se zvířaty je při natáčení vždy potíž, jednou se nám stalo, že se nám doslova odhalil papoušek před očima z dvě hodiny – oškubal se do naha. V tom televize nejela, on se prostě jen zbláznil (asi když viděl Janžurku dělat ksichty – hádali jsme). Nevěděl jsem, že i papoušci mají duševní poruchy, ale veterinář nám to tehdy sdělil, už mu prý před tím dával nějaké uklidňující léky – a ta televize s velice suchým a horkým a neznámým prostředím ho dorazila - měl ho v evidenci už pět let – v chocholouškárně. Ale i jako nahatému se mu žilo u majitele dobře, tedy ten tu slávu přežil, ale majitel ho už prý nikomu neukazoval. :)
Soňa Prachfeldová
23.6.2021 07:20
Jsem doufala, že had obživne. U filmového průmyslu je zaměstnáno asi hodně lidí.
Martin Vrba
22.6.2021 15:49
Paní Pivcová - Jo – s „hadama“ je to ale těžké, před Vánocemi Vám s – s - s – s – libuje, že Vám u stromečku zachřestí a už na Tři krále někoho uštkne a pak už si jen libuje, že za něj zaplatíte veškeré škody. S – s – s "hadama" to chce mít i dobré pojištění za š – š – š kody. (ten poslední si nešlape na jazyk)
Margita Melegova
22.6.2021 14:50
Vtipne, jen jsem se lekla ze nekdo tu zmiji ruzkatou z uvodni fotky snedl, ulevilo semi.
Zuzana Pivcová
22.6.2021 12:23
Vaše vtipné vyprávění mi připomnělo, jak jsme před pár lety adoptovaly se sestrou v pražské zoo chřestýše kostkovaného. Bylo před vánoci a v podchodech u metra se objevila řada portrétů "sirotků" z pražské zoo, kteří ještě nemají adoptivní rodiče. U chřestýše bylo napsáno: Adoptujte mě, zachřestím vám koledu. To nás dojalo, tak jsme se staly jeho adoptivními rodiči. :-D
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci