Komentovaná prohlídka Národního divadla a jeho okolí pro registrované čtenáře a další akce pro Íčkaře
Jeviště Národního divadla. FOTO: narodni-divadlo.cz

Komentovaná prohlídka Národního divadla a jeho okolí pro registrované čtenáře a další akce pro Íčkaře

8. 6. 2021

Redakce portálu i60 plánuje pro své čtenáře několik akcí na léto a podzim. Protože řada z vás plánuje svůj čas dlouho dopředu, informujeme předem o termínech vybraných akcí s tím, že jejich program budeme upřesňovat. První akce je již 24. června!

Čtvrtek 24. června: Prohlídka Národního divadla a jeho okolí s průvodcem
Společná prohlídka historické budovy Národního divadla, včetně jeviště, šaten, terasy a dalšího zázemí, které bude předcházet komentovaná procházka po okolí Národního divadla. Profesionální průvodce vám odhalí tajemství okolních budov a života v nich. Akce je určena čtenářům portálu i60, maximální počet lidí je 30 (vstup do budovy divadla je povolen s potvrzením o očkování nebo prodělané nemoci či aktuálním negativním testem). Cena: 100 Kč.

Sraz účastníků ve 12:45 u budovy Národního divadla, konec akce přibližně kolem 15. hodiny. Prosíme, aby se zájemci nahlásili buď prostřednictvím komentářů u tohoto článku nebo na e-mail i60@i60.cz.

 

Další akce:

Úterý 29. června: Výlet na Skalku a zámek Mníšek pod Brdy
Pěkná nenáročná procházka Brdskými hvozdy k Baroknímu areálu Skalka, kde je možné vidět kostelík sv. Máří Magdaleny, klášter, poustevnu a křížovou cestu. Pěkné výhledy do okolí. Cca 5km úsek po pohodlné cestě by byl zakončen u zámku v Mníšku pod Brdy, kde je možné domluvit si individuální prohlídku.

Výlet pro omezený počet lidí - 8 turistů, kteří se vejdou do auta. Případně je možné, odvést dvě skupiny lidí po osmi lidech z Nádraží Radotín s tím, že se skupiny setkají na Skalce. Cena 100 Kč (svoz a odvoz účastníků).

Sobota 4. září: Pivní slavnosti v Pivovaru Březnice
Návštěva pivních slavností v Nadačním pivovaru Březnice. Od 13. hodin občerstvení, ochutnávka piv, dechovka, soutěže. Pro zájemce prohlídka Zámku Březnice. Doprava individuální, pro zájemce možnost odvozu autem pro 8 účastníků za cenu 150 Kč.

21. - 24. září: Setkání Íčkařů v kempu Řevnice
Třídenní setkání Íčkařů s programem - vycházky s fotografem a geologem, návštěva Hradu Karlštejn, fyzioterapeutická cvičení, společné vaření thajských specialit atd.

Akce určena pro registrované Íčkaře (max. počet 35 lidí - kapacita kempu). Při ubytování dostávají přednost zájemci, kteří se ubytují na tři noci, případně je možné ubytovat se v okolních ubytovacích zařízeních. Ceny a úplný program budou upřesněny v průběhu července.

 

Další programy výletů a bližší informace k nim najdete na chatu "Do stovky", kde organizují akce i samotní čtenáři. Jednou z nich je návštěva města Roudnice nad Labem. Více info zde.

 

čtenáři i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(5.1 b. / 18 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jitka Hašková
Je mi líto, že se nemohu přihlásit na výlet do na Skalku a Mníšek pod Brdy. 29.6. odjíždím na týden do Krkonoš. Bylo by fajn, kdyby se tento výlet opakoval v jiném termínu. Na Skalce jsem byla před mnoha lety, když ještě nebyla opravená. Je to překrásný kousek Brd a Mníšek také.
Marta Nosková
Bohužel, přihlášení na prohlídku ND musím zrušit, děkuji.
Hana Samcová
Prosím o přihlášení na prohlídku ND pro sebe a manžela 24.6.2021. Mám ještě prosbu, jestli by jsme mohli vzít sebou paní z Plzně, která by se urychleně zaregistrovala na i60. Děkuji.
Marta Nosková
Hlásím se na prohlídku ND 24.6.2021 .
Helenka Vambleki
Hlásím se na tři noci do Řevnice jenom já
Jitka Mošovská
Hlásím se na prohlídku Národního divadla 24.6.2021.
Anna Čípová
Hlásím se na sraz do Řevnice.
Marie Seitlová
Hlásím na prohlídku divadla ičkařku Evu Jančařikovou.
Hana Práglová
Do Řevnic na 3 noci i na prohlídku divadla přihlašuji íčkařku Majku Grabiecovou
Jarmila Komberec Jakubcová
Nahlásila jsem se na e-mailovou adresu íčka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...