Vzpomínka na Prahu bez lidí
FOTO: Julie Vargová

Vzpomínka na Prahu bez lidí

14. 6. 2021

Všichni se těšíme z volného pohybu kdykoliv a kdekoliv. Epidemiologická opatření nás na nějaký čas zavřela do svých domovů, tu s pochopením, tu s rozhořčením jsme se s klidem nebo neochotně podřizovali.

Z nutné izolace od okolního živého světa si oddechli obyvatelé míst, kudy za běžného života proudí davy lidí, našinců i cizinců. Na druhou stranu lkali obchodníci, umělci, ale já se nechci věnovat nespokojeným a rozzlobeným osobám, to je myšlenka na jiný článek, do kterého se nepustím, udělali to za mě jiní. 

Já se vlastně rozepisovat nechci vůbec. Nicméně se přiznám, že mi domácí prostředí občas už tak lezlo na nervy, že jsem se vydávala do centra Prahy a vychutnávala si liduprázdné ulice, parky, náměstí. Obrázky z míst jindy přeplných návštěníky nabízím k prohlédnutí.

 

 

 

Můj příběh
Autor: Jana Vargová
Hodnocení:
(5.1 b. / 15 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Karolina Krejčová
Ano krásné. Ale ten klid byl přece jenom trochu i smutný.
Jana Šenbergerová
Za normálních okolností bývá v Praze tak krásně jen v časných ranních hodinách. Díky za tu pohodu.
Blanka Lazarová
Pěkné foto a ten vyzařující klid prázdných ulic je balzám. Turisté ke krásným lokalitám patří, ale čeho je moc,.......však víte. Už před covidem málem uzavřeli Benátky, v Paříži i jiných metropolích šílené fronty u vstupů, to už není nic pro mě. Radši uteču do hor. Ale je to tak jak to je. Nicméně ráda se kochám pěknými fotkami. Díky.
Alena Vávrová
Díky za sdílení!
Alena Švancarová
At je to jak je to Praha, bez lidí ,dýchá krásnou atmosférou i když je to zásluhou pandemie.Ale tu její krásu si člověk o to víc uvědomí a vychutná.I když já jen díky Vaším fotografiím,jsem za ně moc ráda.Při jejich prohlížení jsem na procházce Prahou.Díky.
Dana Puchalská
Moc krásná fotogalerie.
Václav Soukup
Také si to vychutnávám ! V hospodách je slyšet čeština, žádný řev opilých cizinců.
Irena Mertová
Hezké fotky.
Dana Hošková
Vloni jsme s kamarádem vyrazili do Prahy po první vlně covidu. Byla téměř liduprázdná. Nikdy předtím jsem si snad tak nevychutnala její atmosféru. Prázdno před orlojem, kolem ještě ne zcela dodělaného Mariánského sloupu... Celé město jako by dýchalo neobvyklou, silnou energií. Nezapomenutelné.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.