Jsem nebezpečná
Foto: autorka

Jsem nebezpečná

17. 6. 2021

Jsem lidský poddruh, jsem vyvrhel neposlušný, jsem nevítaný host, jsem nebezpečná a v podstatě bych měla někam zalézt, neohrožovat ostatní a nejlepší by bylo, kdybych byla vyhubená.

Také jsem ovšem nešťastná, ale to nikoho nezajímá. Já jsem totiž neočkovaná. Za chvíli nás neočkované budou odchytávat a zavírat do nějakých sběrných táborů. Že je očkování dobrovolné? Ale vůbec ne. Jo, říká se to, ale není to pravda. Je to přímo povinné a pro neočkované možná i trestné. Koho zajímá, že nejsem očkovaná ze zdravotních důvodů? Mám papír o nenakažlivosti? Nemám!!! Tak seď doma, všechno bude před tebou uzavřené.

Příklad : Přítel mě vzal po té době nevycházení na výlet na zámek Kratochvíle. No, naše chyba byla, že jsme zapomněli, že jsou hrady a zámky v pondělí zavřené, nebo jsme si snad mysleli, že po tom dlouhém zavření se už možná nebudou zavírat vůbec. No, prostě jsme se do zámku ani do zahrady nadostali.

Vadilo mi to, ale jenom trochu. Výlet to byl krásný, krajina jiná než okolí Volyně, a tak jsem si to stejně užívala. Před zavřeným zámkem jsme  si sedli na lavičku a i pejsek byl rád, že je jinde, kde to nemá ještě očuchané. Vyfotografovala jsem si alespoň okolí zámku a pár fotek vám posílám ukázat.

Přestala jsem litovat, že byl zámek zavřený úplně, když jsem zjistila, že by mě do něj stejně nepustili. Neměla jsem totiž absolvovaný test PCR, nebo absolvovaný test POC, laboratorní potvrzení o prodělaném covidu, nebo 22 dní po první dávce vakcíny.

Tak se ze mne stal ohrožený, ale i ohrožující druh. Jsem naštvaná, uražená a odmítám se s někým bavit. Až vyjím lednici do dna, lehnu si do postele, pejska vedle sebe a ušetřím vás mého vyhubení. Prášky od doktora ještě mám a doufám, že budou stačit.

koronavirus očkování zábava
Hodnocení:
(4.9 b. / 17 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Řezáčová
Paní Šimková, podívejte se na problém optimističtěji: tím, že někam nemůžete, nepustí vás, chtějí, abyste seděla doma - tak to je proto, abyste byla chráněná, ušetřená nákazy, nevystavovala se viru jako lehká kořist ... Když si někdo zlomí nohu, taky nemůže po určitý čas lézt na Sněžku ... Je třeba vyčkat, zatím chodit do přírody, hrad okouknout zvenku, kafe si navařit na výlet do termosky, koncert si pustit na YouTube, však bude líp ... Čím víc lidí se nechá naočkovat, tím bude bezpečněji - nejen pro ně samotné, ale i pro ty, co se naočkovat ze zdravotních důvodů nemohou ... Tak ještě nějakou dobu s veselou myslí vydržte a pak hurá na zámek, ale bacha, ne v pondělí :-)
Hana Šimková
Ano velká sranda to není, proto jsem se snažila to trochu zlehčit.
Jitka Hašková
Poněkud divná "sranda".
Daniela Řeřichová
Je dobře, že zde existuje prostor pro Vaše postesknutí, stejně jako pro smutek někoho, kdo přišel kvůli koronaviru o blízkého člověka. Co se týká ne/očkování kvůli zdravotním problémům, vše je řešitelné s praktickým lékařem. Vím to od vážně nemocné vnučky. Přeji Vám dobré zdraví a dobré myšlenky.
Alena Velková
Já myslím, že se všechno pomalu uklidní :-)
Anna Potůčková
Jsem očkovaná a jsem za to moc ráda. Nebyla jsem nikdy proti očkování. Jen mě udivuje, že mnozí tvrdili, že očkovat se nenechají za žádnou cenu a opak je pravdou. A znám i případ, že znám osobu, o které se ví, že je očkovaná a ona tvrdí pravý opak. Nejlépe je pokud je člvěk nějak nemocný se poradit se svým ošetřujícím lékařem. Já to udělala a udělala jsem dobře. Za týden jedu už na druhou dávku, po první jsem neměla kromě mírné bolest ramene žádné další reakce na vakcínu.
Marie Doušová
oprav: z celé.....
Marie Doušová
Hani, také jsem dlouho odolávala ,ale když mě nechtěl zubař vzít,jen když budu očkovaná , tak jsem podlehla a nechala jsem se očkovat. Za měsíc jdu na druhou injekci. Zatím se cítím dobře a zubař mě objednal až po druhé injekci. Hani, nesmutněte , takový je život a přeji Vám scelého srdce hodně zdraví a hlavně lepší nálady. Váš výlet byl fajn a dík za foto. ....
Jan Zelenka
Zcela sdílím vaše názory, paní Šimková. Je to jak hon na čarodějnice.
Věra Ježková
Hani, to je smůla, že se nemůžeš nechat očkovat. Já považuji očkování za důležité a testování za legitimní. Hezké fotky. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.