Nové boty a telefon

Nové boty a telefon

15. 7. 2021

Vy, kteří jste se nechali očkovat dříve, můžete litovat. Kdo totiž bude očkován teď, dostane nové boty nebo telefon. Možná, že neočkovaní, nemajetní lidé utvoří fronty.

Kdo očkovaní nejste a nechcete to udělat, se schovejte. Budete totiž odchytáváni na nádraží při čekání na vlak, v obchodech atd. Asi už ničemu nerozumím. Kde je svobodná vůle? Já prostě být očkovaná nechci a nedonutí mě k tomu ani boty. To raději budu chodit bosa.

Začínám se ale bát, aby lidé očkovaní na nás nedělali útoky a úplně zblblí nás nechtěli očkovat násilím.

Tak nevím, jestli je ještě možné v tomto světě  dožívat v klidu. Možná, že nás neočkované opravdu někam zavřou a nechají vyhladovět.

Volám tedy o pomoc a volám zdravý rozum. Nebojte se, že vás nakazíme, jste přece očkovaní. Ale právě vy jste prý největšími roznašeči choroby.

No, tak pán Bůh s námi, nebo se možná Bůh odvrátil a zavřel oči.

 

PS. A vy očkovaní, prosím, nekamenujte mě.

Můj příběh
Hodnocení:
(2.9 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libor Farský
Haničko, klidně s ze mne udělej vrbu, Pokusím se reagovat humorem, neboť vím, jak jej máš ráda ... :-)
Martin Vrba
Co se škádlívá to se rádo mívá. Netřeba cokoli dodávat, význam je zcela jasný. Dělá-li si z vás občas legraci nebo vás tak trochu „trápí“ chce vám tímto trochu nešikovným způsobem dát najevo, že k vám něco cítí. Nemyslete si, že by to všechno bylo naschvál, některé ženy i ve vyšším věku jednoduše neví, jak projevit své city.
Hana Šimková
Jo, opravdu je to idiot. Všem ostatním přeji hodně zdraví.
Martin Vrba
Každopádně i tato diskuze ukazuje, že v případě nějaké nové kruté epidemie mimo povinného očkování stát vypne veškeré tyto webové sítě a ponechá si monopol na informace, jako by to udělal v době válečného stavu, nebo stavu, který by se tomu podobal, v tak zvaném hybridním konfliktu (možná už dávno běží), kdy by se nepřátelství projevovalo například stále častějším útokem na důležitá centra, třeba v případě vyvolání epidemií nejdříve tedy na zdravotnická a později, jak by se nemoci šířily, i na ostatní průmyslová centra a zásobování. Takový útok by nebyl veden destrukčními zbraněmi, ale pouze elektronickým pokynem na dálku a mezi takové nové zbraně by patřily i zbraně biologické – tedy třeba i současný covid by takovou zbraní mohl být a pachatel (pachatelé) by se k tomu vůbec nemuseli přiznat, že takovou válku už rozpoutali. Mohli by se dostavit na „nepátelské území“, coby „mírumilovní turisté“ s fotoaparátem a obdivem k památkám a nemoc tam rozšířit, aniž by o tom třeba vůbec věděli. O tom, zda je covid umělý – zda se tedy jedná o zbraň, se vedou spory. Možná ano a jen se nechce šířit panika. Je evidentní, že státy s polovojenským vedením typu Číny se s případnou epidemií (napadením, nebo únikem vlastní biologické zbraně) vyrovnají mnohem lépe, než státy, které do toho nechají kecat kdejakou poslední ztřeštěnou bábu. Informační válka prostřednictvím dezinformací byla známa už mnoho století, ale současná elektronika ji uvedla k dokonalosti. Ano – ve druhé světové válce se naši spojenci připravovali podle způsobu vedení boje v té první světové válce – na zákopovou a poziční válku, ale Hitler svět překvapil bleskovou válkou. Co když jsme už dávno ve válce, která probíhá jinak, než jak končila ta druhá světová – atomovkou? Není na čase, aby se přešlo konečně na vojenské vedení a na výjimečné zákony a stát neřídili dál jen žvanilové, ale jen lidé akceschopní?
VANDA Blaškovič
Hanko, již nečtu komentáře. Můj názor, ochránit potřebujeme nejenom rizikové lidi, ale i ty, co se očkovat nemohou a dokonce i ty odmítače. Proto se my ostatní očkujeme, ochráníme v rámci možností nejen sebe, ale i ostatní.
Eva Mužíková
Tak proč na to " tažení" stále reaguješ Hanko, když jsi jej nechtěla rozpoutat. Jak píše Alena, je to stále dokola....
Jana Šenbergerová
Nemám v úmyslu podporovat "válečné tažení", jen mě tak při pročítání diskuzních příspěvků napadlo, že jsme všichni v letadle. Něco se stane a záchrana je možná jen tak, že všichni vyskočí z letadla s padákem. Nelíbí se mi to. Nicméně mám jen dvě možnosti. Buď skočím, nebo ne. Jsme bohužel ve velmi podobné situaci. Následky po onemocnění mohou být mnohem horší, než po očkování. To totiž ještě také nevíme. A teď co? Zase máme dvě možnosti. Nedělat nic, nebo něco dělat. Pokud něco děláme, tak buď na základě něčeho, co už se osvědčilo v minulosti (očkování), nebo dáme věcem volný průběh a příroda si vybere svou daň bez našeho přičinění. Tak tohle se mi honí hlavou. Nikomu to nevnucuji, nikoho nezatracuji. Přesně tak vnímám Hančin článek. Napsala, co se honí její hlavou. Všichni ostatní včetně pana Vrby udělali totéž. Jen to hodnocení autorky si mohl odpustit.
Alena Švancarová
A opět stále dokola....
Hana Šimková
Paní Haničko Řezáčová já si jenom myslím, že tato vakcína moc prověřená není. Vyvíjela se moc narychlo. Já si ale také přeji aby fungovala, protože celá moje rodina očkovaná je. Všem přeji aby fungovala, ale myslím si, že se dělá veliký nátlak. Nejdříve po dobrém, ale už se začíná vyhrožovat různými pohrůžkami pro ty, které neposlechnou. Prostě to se mi nelíbí.
Martin Vrba
Diskutovat s F00 – F03 nikam nevede a je to jen smutné, protože to může potkat i nás.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.