Chorvatská fialová
Foto: autorka

Chorvatská fialová

17. 7. 2021

Chorvatsko je zemí fialové levandule. Jak už u své fialové psala Blanka Lazarová, fialovou fotit je obtížné. Ne vždy to, co oči vidí fialově, vidí stejně i foťák. Krásnou fialkovou levanduli vyhodnotí jako bledě modrou, fialový ručník u pláže vidí jako švestkově modrý a fialkové listeny bugenvily jako růžové. Každopádně, i když jsem zpočátku moc fialové neviděla, přece jen jsem spoustu fialové zachytila. Mám na to vycvičený fototým. Oko zbystří fialovou. Pokyn nohám zastavit. Ruce vzít foťák a zaměřit. Oko zkontrolovat focený objekt. Prst zmáčknout spoušť. Oko pak v počítači snímek zkontrolovat a buď prstem klik na íčko nebo klik do koše :-)

Moje barva Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Zdá se, že všechny barvy jsou docela dobře zastoupeny, jen je třeba se dívat. Každý člověk ale i u barev vybírá, co vidět chce a co ne. Barvy které se nám moc nelíbí, přehlížíme. Jak je vidět ve "fotoseriálu o barvách", ke své škodě. Patřím k těm, kteří fialovou většinou "nevidí", a ona je stejně hezká jako všechny ostatní. Díky, Heli.
Daniela Řeřichová
Díky, fialová je zajímavá.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.