Modelkám to ve Ville Pellé slušelo
FOTO: Jan Raška

Modelkám to ve Ville Pellé slušelo

13. 9. 2021

Velký aplaus sklidily modelky portálu i60 na módní přehlídce, která byla součástí bohatého programu Senior Fresh festivalu v dejvické Ville Pellé. Outfity ve stylu vintage společně s doplňky - bižuterií a kabelkami - ohromily početné publikum.

Krásné počasí, typické pro babí léto, vylákalo stovky lidí na zahradu Villy Pellé, kde se konal další ročník Senior Fresh festivalu, letos s podtitulem "Holduj tanci a pohybu". Na pódiu zahrady se totiž vystřídalo několik tanečních skupin - soubor břišních tanečnic ze Života 90, stepařská a swingová skupina Zig Zag, soubor Nessie, který předvedl skotské tance a své taneční umění předvedla i finalistka seniorské Stardance.

Ovšem největší pozornost na sebe strhli dámy a pánové z portálu i60, které letos naše dvorní stylistka Elen Zajíčková oblékla do šatů ve stylu vintage, které pro módní přehlídku zapůjčila společnost Textil House a její Vintage shop ve Veletržní ulici. Kabelky zapůjčila rodinná firma Hajn, která vyrábí luxusní kožené zboží. Součástí módní přehlídky bylo i taneční vystoupení jedné z modelek, paní Marie Magdaleny Dufkové a také vystoupení dětí ze zbraslavského tanečního klubu Kat.

Podívejte se na první "ochutnávku" fotografií z dnešního odpoledne ve Ville Pellé (další snímky od profesionálního fotografa nabídneme v příštích dnech). 

 

 

móda Modelky
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.9 b. / 30 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Polednová
Skvělá akce. Ženám i mužům to na přehlídce moc slušelo.
Martina Růžičková
Díky za reportáž. Modelkám to vskutku slušelo :-).
Květuše Pinkasová
Těším se i na další ochutnávku hezké akce!
Jitka Mošovská
Byli jsme skvělí, díky paní Elen.
Jaroslava Handlová
Věřím, že celá akce byla opět pěkná. Protože jsem se nemohla zúčastnit ani jako divačka, tak se budu těšit aspoň na fotky. Vidím pouze úvodní foto - to je ta první ochutnávka? Jiné fotky se mi totiž pod článkem, ani pod reklamami neukazují.
Alena Velková
Škoda, že jsem nemocná a nemohla jsem se zúčastnit tak pěkné akce.
Soňa Prachfeldová
Krásná akce k radosti všech.
Dana Puchalská
Krásná akce - krásné modely. Škoda,že jsem nemohla přijet. A už se těším na další fotoreportáž.
Lidmila Nejedlá
Přehlídka krásná a setkání s přáteli vždy pohladí po duši.
Margita Melegova
Dekuji za priblizeni pekne akce.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...