Akce na průmyslovce
Foto: autorka

Akce na průmyslovce

16. 9. 2021

Hezký den, tak jsem zase tady.

Dnes ráno jsem před osmou hodinou vyrazila do elektrotechnické průmyslovky v Dobrušce, kde jsme předvedli studentům, jak těžké je žít nevidomým mez námi koukavci. Nejprve jsem si myslela, že to nebude nic moc a že nás studenti nebudou ani vnímat. Mile mě překvapilo, že jsem se zmýlila.

Bylo osm stanovišť, u kterých se střídaly skupinky studentů. Každé stanoviště dostalo dva studenty k ruce, kdyby bylo potřeba, aby nám pomohli. Ostatní procházeli od jednoho stanoviště ke druhému. Jejich zájem byl upřímný a já byla mile překvapena.

Je vidět, že to s našimi mladými nebude tak zlé. Jen ti špatní víc vyčnívají. Dopoledne jsme si mezi mladými užili a zjistili jsme, že jim osud lidí postižených není lhostejný. Stálo za to.

Můj příběh
Hodnocení:
(5.1 b. / 10 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
František Matoušek
Muselo to být doslova pohlazení po duši. Díky.
Jana Šenbergerová
Také se mi články o vašich aktivitách líbí. Je dobré, že dáváte mladým šanci nahlédnout do světa hendikepovaných a přiblížit si tak jejich "pohled" na život.
Alena Velková
Takové akce jsou moc důležité. Děkuji.
Daniela Řeřichová
Moc děkuji za článek, který patří do Dobrých zpráv. Pište, pište, prosím, o takových bohulibých aktivitách, které spojují lidi a ne rozdělují. Mladým lidem věřím, spolupracuji s nimi, mají většinou srdce na správném místě.
Zuzana Pivcová
To je opravdu dobře, že se alespoň někteří mladí takto vstřícně chovají. Ze zkušenosti vím, že nejlepší jsou asi ti, kteří mají někoho handicapovaného v rodině.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.