Íčkaři se sešli v Řevnicích
Vítání prvních účastníků

Íčkaři se sešli v Řevnicích

21. 9. 2021

Třídenní setkání příznivců portálu i60 začalo. Vlaky a auty lidé postupně dojížděli do Řevnic a ubytovali se v chatkách v kempu poblíž Berounky.

Po menších peripetiích s rozmístěním účastníků setkání v jednotlivých objektech, vybalení a nastartování přímotopů (přeci jen se oproti předchozím dnům ochladilo), vyrazili Íčkaři na pivko a první výlet - Lesního divadla v kopci nad Řevnicemi.

Hlavní program čeká Íčkaře ve středu a ve čtvrtek. Budeme vás o průběhu setkání informovat.

i60.cz
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.9 b. / 35 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Květuše Pinkasová
Všechny milé, které znám a neznám jsem hledala a nemohla jsem se na všechny vynadívat a milovala od časného rána jídelnu, kam přicházeli postupně všichni a mávali jsme si do oken chatek... Bydleli jsme v nevybaleném kufru ♥♥ s Helčou+Dimkem♥♥ a ani o tom nevíme! Byla jsem stále jako v krásném snu a pak jsme ho zavřeli a úplně poslední opustili společnou chatku neradi!
Hana Rypáčková
Asi to Alena nemyslela tak, jak jste to pochopily. Jen i my litovali, že jsme se s vámi nemohli obejmout a vidět na živo. Ani já nevěděla, zda to s Eliškou dám a dala...Moc mě to povzbudilo.
Dagmar Bartušková
Užijte si všichni toto společné setkání v prima náladě. Srdečně zdraví Ája
Eva Mužíková
Naďo nejsi sama, já také nelituji, rozhodla jsem se jak jsem se rozhodla. Měla jsem k tomu své důvody a hlavně, nerada vytahuji paty z domova. Přesto mám radost, že se setkání uskutečnilo a že snad i vyšlo počasí. Bylo by škoda, kdyby všechna ta jistě náročná organizace byla čímkoliv pokažená. Těším se na další informace a fotky. Bertice
Naděžda Špásová
Po přečtení vašich příspěvků, reaguji na příspěvek Aleny T. Litovat není čeho, z mé strany určitě ne. Termín se nehodí každému a po loňské nepříjemnosti kolem Řevnic ze strany některých íčkařek, bych si tam připadala dost blbě. Nicméně všem přeji spokojený a příjemný pobyt. Hlavně hezké počasí. :-)
Jana Šenbergerová
Všechny, které osobně znám, na dálku objímám a neznámé zdravím s tím, že i je možná někdy zblízka uvidím. ♥♥
Jarka Wirterlová
Přeji všem účastníkům setkání mnoho pěkných zážitků a posílám srdečné pozdravy.
Jindra Hubačová
Všechny účastníky setkání i60 2021 zdravím a přeji spoustu příjemných zážitků . J
Danuše Onderková
Ať svítí sluníčko, nebo prší, takové setkání ičku nevadí. Přeji všem krásné zážitky...
Dana Puchalská
Mějte se všichni krásně. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.