Módní přehlídka portálu i60 rozzářila Fajnový dvůr v pražském Radotíně
FOTO: Petr Buček

Módní přehlídka portálu i60 rozzářila Fajnový dvůr v pražském Radotíně

2. 10. 2021

Krásné prostředí, krásné modelky a navíc krásné počasí. Takto jednoduše by se dala shrnout dnešní akce v Městské části Praha 16 - Radotín, kde se otevřelo nové komunitní centrum, sloužící zdejším obyvatelům - dětem, mládeži, dospělým i seniorům.

Na prostranství nazvaném "Fajnový dvůr" se předvedly místní kapely a v dopoledním i odpoledním vstupu také modelky portálu i60.cz společně s radotínskými seniorkami, které sklidily obrovský aplaus publika. 

Oděvy propůjčily dámám společnosti Textil House a Ulla Popken a k nim jako doplňky předvedly dámy i pánové kožené kabelky a tašky české rodinné firmy Hajn. Módní přehlídku doplnila dvě taneční vystoupení zbraslavského klubu KAT.

Podívejte se, jak to dnes v Radotíně na Fajnovém dvoře vypadalo.

 

móda Modelky
Autor: Jan Raška
Hodnocení:
(4.9 b. / 9 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Oldřich Čepelka
Fakt dobrý. Nápad i provedení. (těm několika štramákům mezi ženami jsem záviděl, že jsem tam nebyl.)
Dana Procházková
Musím souhlasit s paní Mužíkovou, dámy plných ženských tvarů takového oblečení "nevynesou", naopak, existuje dost šatů, které jsou i na těchto dámách šik.
Jitka Hašková
Bylo to v Radotíně krásné.
Jitka Mošovská
Krásné. Měli jsme dva vstupy, v 11 hod a 14.hodin. Radotínské ženy připravily občerstvení. Pan Ing. Raška měl trpělivost po celou dobu přehlídky a zajistil odvoz na další spoje. Děkujeme a těšíme se zase příště.
Elen Zajíčková
Paní Lucie, ve Vintage shopu najdete krásné kousky a materiály ,které se v řetězcích vůbec nevidí. Pravé hedvábí ,pytlovina, kvalitní len, ručně tkané krajky, věhlasné značky. A také šaty ze salonů. Jen je nevýhodou, že si nemůžete vybrat velikost. Ve Vintage shopu pro model, který vás zaujme, vybíráte modelku. Ne opačně. . Ale stojí za to to zkoušet. A jestli to máte u cesty, tak se zastavte i častěji. Teď ve čtvrtek bude nová kolekce. Přeji štěstí při výběru.
Lucie Kubelková
Děkuji paní Elen, Ulla Popken mne celkem překvapila, nikdy se mi tam nic nelíbilo..nepříjemný materiál a hlavně špatné zpracování, ... oblečení vybírám tak, že jen nejprve obrátím naruby a koukám, jak kvalitně jsou provedené švy, sesazený materiál a pod., a vše naprostá katastrofa (včetně UP). Kouknu do Vintage shopu, mám jej po cestě domů, tam by mohly být pěkné kousky. Dobré zkušenosti mám s malými butiky většinou mimo Prahu... třeba poslední úlovek mám z Berouna :-)
Elen Zajíčková
Paní Kubelkova, zajděte si do Vintage shopu, Dukelských hrdinů 26, je to přímo na zast. tramvaní Veletržní palác, jen pár metrů od ní. Celá kolekce za přehlídky z Pelleho vily je odtud. V Radotíně jsme kombinovaly tyto modely s modou současnosti ,z butiku ULLa POPKEN, v Arkádách.
Lucie Kubelková
Pani, modely krásné... třeba c. 3,5 nebo 7, pak puntikovane šaty, sede šaty s vázankou.... je možné někde uvést značky modelu? Když se podívám do běžných kolekci z řetězců, je to bída, bída.....
Soňa Prachfeldová
Chválím !
Elen Zajíčková
Paní Mužíková, kdyby jste tu dámu ve fialovém puntíku viděla, tak by jste napsala určitě " líbí". Za tento model jsem moc ráda, protože tuto dámu vystihuje jako nic jiného. Ona prostě je " třešínek na dortu" celé přehlídky. Zlatíčko, sluníčko, a pohodář v jedné osobě. Puntíky vidím ve tvaru její tváře, očí, ve tvaru brýlí. A tak puntík byl jasná volba. A malý puntík? Ten by na ní zaniknul. Je to přece paní plných ženských tvarů , která ale s noblesou vynese cokoliv, a vše jí vlastně sluší. A vy jí to uvěříte. Užasná a inspirativní dáma.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.