Naše čtenářka a také modelka ve finále soutěže Dáma roku 2021
Jitka Mošovská na módní přehlídce v Praze 16. FOTO: Petr Buček

Naše čtenářka a také modelka ve finále soutěže Dáma roku 2021

17. 10. 2021

Paní Jitka Mošovská, aktivní čtenářka portálu i60 a také jedna z našich častých modelek, bude usilovat o titul Dáma roku 2021. Můžete jí přijít osobně podpořit ve středu do Horních Počernic.

Finálový večer soutěže Dáma České republiky 2021 se bude konat ve středu 20.10.2021 od 19:00 hod. v divadle v Horních Počernicích. Akce, kterou moderuje herec Petr Šimůnek, se zúčastní řada osobností jako například Saskia Burešová, Michaela Dolinová, Václav Upír Krejčí, Ina Urbanová, Šárka Rezková, Jan Cimický a další.

Paní Jitka Mošovská bude usilovat o titul Dáma roku ve společnosti dalších jedenácti vybraných žen, na které se můžete podívat zde.

Inspirace pro ženy móda ženy
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5.1 b. / 14 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Libuše Křapová
Jíťo, dej nám vědět, kde můžeme hlasovat :-)
Jitka Mošovská
Byla mne nabídnuta ještě jiná věková kategorie DR 2021, která se má pravděpodobně uskutečnit 19.11.2021 také v Horních Počernicích.
Jitka Mošovská
Zlatou Dámou ČR 2021 se stala Lenka Maláčová č. 12, stříbrnou Lea Kopecká, č, 11 a bronzovou Jana Maříková, č. 8. Přidám foto po zveřejnění.
Bohuslav Douša
Zdravím do i 60.cz , včera večer v Horních Počernicích byl výborný program v ,,Akci Dáma roku,, . Sál divadla byl -na pár míst zcela zaplněn a program naplnil očekávání mnoha diváků. Z poroty -mnoho známých osobností ,doplnilo program se zpěvem či hraním na housle a kytaru. Zpěváci a zpěvačky dovršily svým vystoupením pěknou tečku programu. Další pokračování ,,Dáma a muž roku,, bude 16.11. 2021 v tomto divadle. Doporučuji návštěvu a podporu ev. ,,Ičkařům,, . B. Douša
Elen Zajíčková
Jitko, nepochybuji, že uspějete. Mě jste už o svých kvalitách přesvědčila. Jsem šťastná, že budu u toho.
Alena Várošová
Jitko zdravím a přeji Ti pohodový , finálový večer.Užij si jej s plnou parádou .,aspoň to budeš mít dopředu natrénované.
Zuzana Pivcová
Jitko, řada finalistek je mladých, tak jim ukaž, jak vypadá dáma.
Zuzana Pivcová
Já se snažím dát Jitce hlas po kliknutí na Podívat zde. Dostala jsem se k finalistkám, Jitka má č. 4. Pak to říká Hlasuj pro tuto dámu. Kliknu a dál už se jasně nedozvím nic, jestli byl hlas přijat. Jen pár údajů o Jitce. Tak jak jste se, třeba Hanka R., dozvěděly číslo vašeho hlasu?
Dana Puchalská
Držím palce a fandit budu z domova.
Soňa Prachfeldová
Jitko fandím a držím palce :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 19. týden

V pátek 10. května startuje Mistrovství světa v hokeji, jehož pořadatelem je Česká republika. Vědomostní kvíz se tedy bude tento týden věnovat hokeji.