Odtajnění Fotohádanky zdaleka i blízka

Odtajnění Fotohádanky zdaleka i blízka

13. 11. 2021

 

Ano děvčata, je to koště! Ale trochu jiné, než na jaké jsme zvyklé. Nové koště dobře mete, napsala Hanka Š. a dostala odpověď: Ivana K. 29.10.2021 12:07 Mám ještě jeden nápad-naučte se vyrábět košťata sama. Nemůže to být tak těžké a jakýkoliv přivýdělek se v nastávajících těžkých časech bude hodit :))

A když jsem v Gruzii viděla, jak se venku ohánějí podomácku vyráběnými košťaty, trochu mne to rozesmálo, vzpomněla jsem si na radu Ivany a cvakla jsem. Návod na výrobu je jednoduchý. Nařež čerstvé větvičky, použij staré punčochy a jakoukoli násadu. Takováto veselá košťata byla všude. V parcích, u vchodu banky, u vchodu divadla…výhodou je, že se takovéto koště nekrade a kam ho položíš, tam zůstane. No, nezkus to! Děvčata, Hanko, Ivo, že to bylo snadné???...:) Svatební kytice to není, tak aspoň přikládám fota ze svatby, na kterou jsme byli pozváni. Jiná země, jiné mravy. O Gruzii napíši někdy příště. Zatím sedám na koště a odlétám...:). Gamardžoba! Dobrý den!

Hodnocení:
(5 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Jana Šenbergerová
Tak jsem se nepletla. Doma jsme mívali košťata z březových větviček. Byla vyrobena řemeslně někým, kdo to uměl. Vidět někde na hlavní třídě takové koště, asi bych hledala čarodějnici. Nicméně se mi líbí, že člověk si vždycky nějak pomůže, když jinak nemůže. Dobré, Vando. :-)
VANDA Blaškovič
Zametání tímto veselým košťátkem není namáhavá práce. Většinou jen listí na cestičkách a případně nedopalky na chodnících.
VANDA Blaškovič
Já to i jako legraci beru!!
Alena Švancarová
Děkuji Vando bylo to myšleno v legraci.
VANDA Blaškovič
Aleno, promiň, nějak jsem to přehlédla. Jasně, že jsi šikulka...:)....
Jarmila Fialová
První fotku jsem nestihla ani vidět a zametání tímhle koštětem si představit umím - bohužel jsem dost stará na to, abych podobná(i když bez listí) košťata zažila na vlastní ruce a věřím, že dřív i to náměstí s ním zametali. Proto se nesměji, ale spíš lituji, že se někde lidé ještě takhle namáhají.
Alena Švancarová
Já chci také uznání jako výhru,také mě koště napadlo,psala jsem to.Jsem šikovná?
ivana kosťunová
Gratuluji Elišce k jejímu postřehu, to bude asi tím, že fotí-má smysl pro detail.
ivana kosťunová
Docvaklo mi to až na poslední chvíli, pamatuj se na březová košťata, takhle zelená ne. ak ě napadlo, kdybych tohle koště zasadila, jestli by zakořenilo, případně vykvetlo, a také jsem se zasmála :))
VANDA Blaškovič
Asi si to neumíš představit. Zkus si představit, že takovým koštětem zametají u nás před ČSOB nebo v Rakovníku na náměstí...:). Škoda žes nepoznala koště hned na úvodní fotce, ale i tak jsi dobrá!

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.