Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Jan Zelenka
23.12.2021 20:52
Nás u stolu tolik nebylo, jen čtyři, ale byla pochopitelně klasika. Otec byl nešikovný a sestra líná, tak jsem u vaření asistoval já už jako dítě. Bohužel mi to zůstalo do dneška.
Hezká vzpomínka, pane Raško.
Alena Vávrová
23.12.2021 20:38
Tak to je parádní vzpomínka na vánoce bez kapra. Já jsem už letos myslela, že budu taky bez kapra, mám v mrazáku troje různé rybí filety. Ale půlka mraž. kapra nakonec přijela z Prahy. Tak všem milovníkům vánočních tradic přeji dobrou chuť , žádnou kůstku v krku a Šťastné a veselé!!
Margita Melegova
23.12.2021 20:26
Mam stesti Vanoce bez kapra jsem nezazila. Stastne a hlavne zdrave svatky vsem.
Alena Švancarová
23.12.2021 19:38
Vyjevené kapří oči, já jsem se zasmála.Co já jich zabila,protože jsem je prodávala,njkdy jsem se jim do očí nepodívala.A oni je měli VYJEVENÉ.
Anna Potůčková
23.12.2021 19:19
Tak u nás je všeho chut. Bramborový salát mají všichni, jinak se dělají kuřecí řízky, filé a kapr. A houbová polévka nesmí chybět. A také přeji Hezké Vánoce a rodinnou pohodu nejen u stromečku.
Lidmila Nejedlá
23.12.2021 18:51
Honzíku, u nás se říkalo, že kapr musí mít 2,5 až 3 kila. Byli jsme trochu skromnější. Hezká vzpomínka.
Jana Jurečková
23.12.2021 18:43
Hezký příběh. Děkuji. U nás doma musí být kapr a rybí polévka. Už zítra to propukne, tak šťastné a veselé Vánoce všem....
Hana Čadová
23.12.2021 18:30
U nás každoročně rybí polévka, kapr a br. salát. Jezdíme na chatu k MB a tam místní obyvatelé chodí do obchodu s kýblem pro vinné klobásy. Čtyřčlenná rodina 4 kg klobás.
Alena Tollarová
23.12.2021 18:21
Mně tedy kapr na vánočním stole vůbec nechybí, ale na nekonečné čekání, až dospělí kapřisko snědí a dojde aspoň na další chod, si pamatuji moc dobře. Jak já jsem byla letos v létě šťastná, když jsem lišku zahlédla a "ulovila" na kraji kukuřičného pole. Taková roztomilá zrzka ... :)
Daniela Řeřichová
23.12.2021 18:08
Půvabná historka, která vykouzlí úsměv na rtech. Letos asi přírodní lednice nebude, že? Ve většině rodin to tak bylo, že kapra kuchal hospodář. Osobně tyto rituály nemusím a na rybí polévku kupuji již naporcované filety.
Načíst starší příspěvky