Letos naposledy
FOTO: autorka

Letos naposledy

26. 12. 2021

Letos naposledy píšu zážitky z výletu. Byla sobota 18.12.21 a kam jinam jít v prosinci, kdy svítí slunce jako na jaře? Ano, na Střížák, je to kousek od nás, žlutá koule na nebi asi letos naposledy ukazuje, co umí, a já se potřebuji konečně pořádně protáhnout. Nebyli jsme sami, kdo měl podobný nápad. Ale lidiček bylo jenom pár, většinou měli s sebou pejska tak jako my.

Samozřejmě, že foťák jsem měla v kapse a nic nebránilo tomu, abych se s ním rozběhla, no rozběhla, rychlejším krokem pobíhala po loukách. Bylo sice trochu zamlženo, ale to nevadilo, ke koukání toho bylo docela dost. Došli jsme až k rybníku, ten musím vyfotit vždycky, protože má pokaždé jinou podobu. Dokonce se tam objevili i rybáři, i když si myslím, že je ve vodě všechno, jenom ne ryby. Čas rychle ubíhal a pomalu se už začínalo smrákat, tak jsme se  vydali zpátky k autu. Cestou jsem někde v zápalu focení potratila své sluneční brýle. Trochu mě to mrzelo, nerada ztrácím věci, které jsem si oblíbila, ale na jaře si koupím ty samé, vím, kde je mají.

Jako vždycky mi tahle procházka udělala moc dobře, radost jsem měla z toho, že jsem se zase mohla, jak se u nás říká, vyblbnout s mým oblíbeným foťáčkem. Máme sice před sebou zimu, Vánoce budou za chvíli za námi, ještě nás čeká Silvestr a Nový rok, ale pak už to zase půjde rychle a jaro se bude blížit. Na to se vždycky těším už od prosince. Abych nezapomněla, Ježíšek mi přinesl novou SD kartu, to se to bude fotit.

Přeji všem, aby ten příští rok byl lepší než tento, aby ten neřád, který nám všem otravuje život, ztratil svou sílu a my se mohli zase z plných plic nadechnout a plnit si svá přání a sny.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 21 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Martina Růžičková
Takové výlety udělají člověku vždycky dobře na těle i na duchu. Tak vám jich do toho přicházejícího roku plno přeji a hodně zdraví k tomu!
Jarmila Komberec Jakubcová
Věřím, že jak neřád přišel tak i odejde. Je jen otázka kdy to bude. Dík za zajímavé povídání.
Alena Tollarová
Taky doufám, že ten neřád už konečně ztratí sílu a budeme si moci plnit své cestovatelské i jiné sny. A nová SD karta se k tomu určitě bude hodit.
Granda Nekonata
hezké
Soňa Prachfeldová
Naděnko, to je jisté, že příští rok budou výlety opět na Střižák i jinam, vždyť je to tak krásné v přírodě. Sama vidíš, kolik nádhery zachytíš. Tak hodně zdraví a pohody do dalšího roku i výletů !
Alena Vávrová
Měli jste opravdu hezké počasí a fotky jsou hned veselejší. My jsme ten den slavily dcery narozeniny a počasí nic moc. Též přeji hodně zdraví a vše dobré celé tvé rodině.
Věra Ježková
Naďo, díky za hezký výlet a přání. Přeji ti a tvé rodině lepší příští rok. :-)
Jana Šenbergerová
I když nic nenapíšu, článek si přečtu a fotkami se pokochám. Díky za letošní výlety a už se těším na ty v příštím roce. Tak ať vám zdraví slouží, nohy chodí a elán vás neopouští.
Anna Potůčková
Letos naposledy a v následujícím roce at slouží zdravíčko a bylo takových krásných výletů a výšlapů co nejvíce.
Eva Mužíková
Ráno raníčko/dopoledne/ Nadička vstala, do svého batůžku foťáček dala. Pojedem Petře k " jezeru", na vaření se dnes vy... u. Když první fotečky pořídila, nervózita se rázem prolomila a Petr který vedle stál, nad jejím nadšením zatleskal.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.