Narozeninový dárek
Foto autorka

Narozeninový dárek

16. 1. 2022

Každý člověk si k narozeninám přeje dostat dárek, já nejsem výjimka. Můj den nastal v pátek 14. 1. 22. Nejsem zastáncem opulentních oslav, taky co slavit, s šestkou a devítkou na krku to zase bude o trochu horší,  ale pryč s nářkem. Ten den jsem ráno měla kontrolu na kardiologii, bála jsem se, aby se mé neduhy nezhoršily. A víte, co? Zůstaly stejné jako před dvěma lety, možná se někdo pousměje, ale já měla opravdu radost.  Na oběd se objednala dcera, přinesla kytku a dárek, dostala za to čínu od Vietnamců z předešlého dne, ale chutnalo jí, opravdu.

Páteční dopoledne se, co se týká počasí, povedlo. Místo lednových mrazů bylo venku březnové jaro, a tak, když dcera odjela zpátky do práce, dostala jsem nápad. A jaký já můžu dostat nápad, když je venku skoro jaro? Ano, musíme ven do přírody, nechtěla jsem někam daleko, takže vyhrála naše další srdcovka, a hádáte správně, byla to Milada. Než jsme opustili město, začaly se pomalu kupit mraky, ale pro nás to rozhodně není překážka. Jezero nás přivítalo modrou hladinou, kde se spokojeně kolébaly houfy vodního ptactva. Spolehlivě mohu mluvit jen o kachnách, ostatní byli dost daleko od břehu. Jako vždy, stejný nápad měli i jiní lidé, nikdo nikomu nevadil, potkali jsme i několik pejsků, dva labradoři byli evidentně otužilci. Vadou na kráse byl jen dost studený vítr, ale dvě hodinky uběhly jako voda, foťák fungoval jako vždy dobře. Předpověď nelhala a mraky narůstaly do obřích rozměrů.

Myslím, že lepší dárek k narozeninám jsem si nemohla přát. Zvu vás tedy  na malou procházku kolem Milady, třeba vás potěší lednové obrázky, příroda se sice jako v lednu nechová, ale snad nám to ještě předvede. Přeji všem zdraví a štěstí po celý rok 2022.

Můj příběh
Hodnocení:
(4.9 b. / 27 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Miloslava Richterová
Tak vše nejlepší a hodně zdraví, díky za článek i za foto, krásně vám to ladí s dnešním fotem dne :-))
Marie Seitlová
Pěknou procházku jsem s tebou měla, díky.
Věra Ježková
Naďo, moc hezké fotky. Díky. :-)
Jana Kollinová
Přeji Vám, abyste měla co slavit při vzpomínce na svůj příspěvek na i60 dne 16. 1. 2022 v den ,kdy budou čísla v opačném pořadí než jste napsala v dnešním příspěvku, cituji: ".. s šestkou a devítkou na krku".
Eva Mužíková
No Nadičko, to se Ti opět povedlo. Hezký článek / čína od šikmookých mne pobavila/, zajímavé mraky, nádherné barvy, pejskové milým oživením a mé oblíbené popisky u fotek. Zkrátka líbí. Bertice
Blanka Lazarová
Brouzdat kolem rybníka nebo jezera by se mi taky líbilo. Pěkné.
Elena Valeriánová
Modrobílé potěšení vidím na tvých fotkách. Miluji takové toulání a takové počasí, to potom i ty zimní fotky mají prostě ten správný šmrnc :-) Krásný narozeninový dárek, děkuji za drobečky z narozeninového dortu.
Naděžda Špásová
Jsem moc ráda, že se vám fotky líbí. Omylem jsem si ohodnotila svoje dílo, naštěstí jen jednou hvězdou.
Anna Potůčková
Nado tu Miladu ti závidím, že ji nemáš daleko. Sama bych toto jezero chtěla vidět na vlastní oči. Třeba se tu někdy někde v blízkosti uskuteční setkání Íčkařů - otázkou je jen zda se jej dočkáme a nezaskočí nás ta s kosou!
Irena Mertová
Krásná procházka :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.