Tak my staří jsme nepotřební? To mě štve, říká výtvarnice Lenka Kocierzová
Výtvarnice Lenka Kocierzová. FOTO: Hana Papežová

Tak my staří jsme nepotřební? To mě štve, říká výtvarnice Lenka Kocierzová

18. 1. 2022

Nedá se s ní bavit o nemocích, slevách či televizních seriálech. Jinak ale mluví ráda o všem. Její život je zajímavý stejně jako je ona sama, přestože jí připravil těžké životní zkoušky. Ovšem tato výtvarnice, malířka, kronikářka a majitelka řady dalších dovedností říká: hlavní je vždy se znovu zvednout.

aktivní senioři rozhovor
Autor: Redakce
Hodnocení:
(5 b. / 25 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Eva Kopecká
Obdivuhodný přístup k životu. Udělat něco užitečného.Nekam se posouvat. Mít t toho radost. Být tu pro druhé i pro sebe. Přeji hodně zdaru.
Helena Štěpánková
Opravdu úžasný rozhovor. Názory paní Lenky se mi moc líbí.
Jana Hošková
Perfektní článek - pravdivý. Takovým lidem fandím ! :-))
Soňa Prachfeldová
Skvělá žena, která dokázala úžasné věci a nesložila ruce v klín . Přeji jí hodně vitality , zdraví ať pořád dělá to, co jí baví a čím těší ostatní.
Daniela Řeřichová
Děkuji za zajímavý rozhovor se zajímavou a vitální dámou. Přeji paní Kocierzové hodně zdraví, aby se mohla dál těšit ze života a ostatní těšit svým uměním. Takové osobnosti jsou solí této země.
Elena Valeriánová
Moc děkuji za tento rozhovor. V odpovědích paní Lenky je moudrost, pokora i životní zkušenosti, je z nich cítit, že přes všechny těžkosti, které ji v poslední době, ale i dříve potkaly, má ráda život. Velmi ráda bych šla na její komentovanou prohlídku. Škoda, že v článku není uvedeno zda a kdy se tyto prohlídky konají. Přejí paní Kocierzové hodně zdraví a elánu.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.