Blbá nálada, versus reklama
foto a koláž: Pixabay.com

Blbá nálada, versus reklama

27. 1. 2022

Dnešní odpoledne a večer mě nezastihlo zrovna v nejlepší náladě. Jedno už, čím to bylo způsobené, jestli se ta blbá nálada objevila náhle, čí spontánně, bez varování. Byl jsem zvědavý, co na takové problémy říkají mnohé veledůležité webové stránky. Dnešní doba vám pomůže skutečně se vším. A podobnými nabídkami je přímo těhotná.

Nezklamal jsem se. Pozřít vše, co se tam nabízí, postříkat byt a sebe těmi zaručeně nejpozitivnějšími a nepozoruhodnějšími spreji a ještě se namazat početnými vonnými mastmi a oleji, tak je mizerná nálada určitě na úprku a já se dostanu do takové euforie, že bych mohl z fleku kandidovat na prezidenta.

Oxalis čaj pro lepší náladu a paměť, sprchový balzám Kneipp pro dobrou náladu, natur aroma Saloos airspray - povzbuzující směs přírodních vonných olejů pro uvolnění napětí – zaručeně působící, a tak dále, a tak dále. Byla tam toho spousta. No, nekup to!

Dál už jsem nečetl. Přestalo mě to zajímat. A pokud vám tyto mnohé přípravky, podložené mámivou reklamou, mnoho nepomohou, určitě vám jejich pořízení pomůže od pěkné hromádky peněz.

A tak jsem zavřel, tyto optimismem hýřící, webové stránky, otevřel si Solitaire Collection, k tomu si nalil osvědčeného již přítele Merlota a pustil se do řešení jednoho karetního úkolu.

Než jsem ale začal hrát, tak jsem se ze zvědavosti podíval na svoji herní statistiku. Až mě to vyděsilo. 7775 odehraných her a z  toho 7766 her vítězných. Proboha, proč mám vlastně blbou náladu, když jsem tak dobrej?!

                          

Můj příběh psychika
Autor: Jan Zelenka
Hodnocení:
(5 b. / 22 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
No jo, potřebujeme kladné podněty, jenže někdy se tak člověk vzbudí a neví proč, je i na sebe protivný. Kdo to nezná, tak je vítěz. A pak stačí nějaká maličkost a ona ta blbá nálada odejde. Snad :-) Kdoví, co se nám v té paličce občas odehrává.
Jan Zelenka
Aleno, to jsem si se zájmem na Litoměřickém deníku přečetl. Myslím, že to byli tři Mongolové. Nevíš, jak to dopadlo, poté, co byli zadrženi? V LTM je velká mongolská komunita, ale jsou v pohodě. Jejich nejoblíbenější zábavou, jak se zdá, je dělání dětí a to trestné není.
Alena Tollarová
Honzo, když jsi u těch sprejů, tak mně zvedlo náladu, ba přímo rozesmálo, že tři hoši, co se rozhodli posprejovat naši krásně opravenou rozhlednu, zapomněli na kameru a nechali se přistihnout přímo při činu :)
Marie Faldynová
Pobavil mne známý, který mi vysvětlil, že reklama souvisí se slovesem klamat. Co dělám s blbou náladou? Leccos, něco si přečtu, něco smlsnu, zahraju si na kytaru, jdu na návštěvu nebo na procházku, ale nejlepší je sluníčko. Funguju na sluneční baterie.
Zuzana Pivcová
Reklamy mě ani nepřitahují, ani nerozčilují. Některé jsou mi k smíchu, jiné moc nevnímám. "Těším se" na to, že když si někdy ze zvědavosti něco vyhledám (např. homeopatikum na opary:-D), určitě mi přijde následně nabídka v reklamě.
Marcela Pivcová
Když je "blbá nálada" se mnou doma, mohu si poslechnout pěknou hudbu, někdy vezmu kytaru a začnu si hrát nebo si zazpívám. Nezáleží na tom, jestli mě někdo poslouchá, třeba si hraju jen pro sebe.
Soňa Prachfeldová
Správně Honzo, člověk má sám sebe občas pochválit a říct si, vždyť toho tolik umím a pořád to jde . A ve víně je pravda.
Alena Velková
Tak vydržte ještě měsíc...a pak už bude víc sluníčka a to udělá s náladou divy!
Eva Mužíková
Na mne chodí blbá nálada také ráno, když nemám představu" co s načatým dnem". Naopak, když mám před sebou den nabitý třeba i fyzickou prací, žádná blná nálada se nechytá. Karty na počítači neovládám, ale ráda luštím kvízy.
Dana Puchalská
Honzo, dobře jsi udělal... :-) :-) Merlot je (dle tvrzení moudrých )léčivé mléko. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.