Fotokoláž: M.Měchurová
Moje oblíbená zpěvačka: Hana Hegerová
31. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
5.2.2022 20:12
Já jsem za svobodna Hegerová a mí rodiče někdy v roce 1967 byli na jejím koncertě a po něm si s ní povídali, jestli náhodou nejsme rodina, ale nejsme :) :) :)
Margita Melegova
2.2.2022 17:45
Velice rada jsem poslouchala jeji sansony, mam snad vsechno co nazpivala, jeji sansony miluji i nase deti a tak se uz zacinaji nektere presidlovat do jinych domacnosti pod zaminkou zapujcky.
Václav Soukup
1.2.2022 08:07
Navštívil jsem její koncert, když jí bylo kolem 50-ti a byla ve skvělé formě. Po takovém zážitku nelze jít přímo domů a tak jsme to dlouho rozebírali v noční vinárně. Inspirovala mně výrokem " že doma moc neuklízí, ale hodně větrá ".
Marcela Pivcová
31.1.2022 20:58
Hana Hegerová patří také k mým oblíbeným zpěvačkám. Jsem přesvědčena, že jako interpretka šansonů u nás je nepřekonatelná /ať mi ostatní naše šansoniérky prominou/! Mám hodně nahrávek s jejími písněmi, bohužel převážně na dřívějších vinylových deskách a k těm už dosloužil gramofon. Snad mě to už konečně přiměje ke koupi nového přehrávače.
Eliška Murasová
31.1.2022 17:52
Maruško, díky, moje oblíbená zpěvačka. Byla jsem 2x na jejím koncertě, úžasné. Váš rituál se mi moc líbí.
Věra Ježková
31.1.2022 16:56
Hanu Hegerovou měla moc ráda moje maminka. S kamarádkou navštívila několik jejích koncertů. Mně se její písničky taky líbí.
Marie Seitlová
31.1.2022 16:11
Maruško děkuji za připomenutí na úžasnou zpěvačku šansonů. Její písně se mi moc líbí a váš rituál také.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci