Kraslicovník
FOTO: Hana Práglová

Kraslicovník

12. 4. 2022

Letos, stejně jako loni, se naši senioři s vervou pustili do velikonočního zdobení. Šikovné ruce naháčkovaly či obháčkovaly vajíčka, některé je namalovaly či jinak nazdobily a jejich majitelé – naši skvělí senioři, je přinesli do klubovny. Na správné počasí jsme čekali několik dnů. Až ten správný, s velkým D, nakonec přišel.

Asi 30 seniorů společně nazdobilo keř zlatého deště před klubovnou a STROM Hodinového vnuka kousek od klubovny. Kolemjdoucí se mohou kochat pohledem na téměř 100 barevných vajíček, které zkrášlují v tomto velikonočním období naše město. Věřím, že radost, kterou máme my, bude mít spousta dalších lidí, kteří možná k našim výrobkům přidají i své.

Hodnocení:
(5.1 b. / 20 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Anna Čípová
Hanko, jste super parta. Ať se daří.
Jarmila Komberec Jakubcová
Hani je to moc hezké.
Jitka Hašková
Moc hezký kraslicovník. Díky.
Anna Potůčková
Hani krásný máte kraslicovník. Je za tím ale kus práce od členů Vašeho klubu. Ruční práce jsou krásné a tohle je nádherná tradice.
Zdenka Soukupová
Hanko, krásný nápad, krásný kraslicovník.
Daniela Řeřichová
Hani, to je moc hezká tradice a je fajn, že ses o ni s námi podělila. Já mám podobné zážitky se sousedy na venkově, kde společně zdobíme břízky a připravujeme velikonoční pohoštění. Vše záleží na lidech. :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.