Skutečnost není nikdy "vidět", nýbrž vždy je "na dosah intuice", tedy Srdce, které lidé mohou míti otevřené
FOTO: Danuše Stočesová d´Éngeli

Skutečnost není nikdy "vidět", nýbrž vždy je "na dosah intuice", tedy Srdce, které lidé mohou míti otevřené

24. 4. 2022

Čtu články, vnímám energii, dívám se do tváří. Nikdy nesoudím, není to moje "věc"...

Moje fotografie vložené nejsou příliš podstatné, to vím, ale jen pro některé. Ano, jsem těmto lidem vděčna, že mi rozumí. Ne, že mne ohodnotí, to je pro mne nepodstatné. Ve světském světě jde o to být nejlepší..nej..nej..nej...to pro mne není, o mne rozhoduje někdo jiný.

Světský svět je takový, jaký je, proto nesleduji televizi ani rádio. Žiji mimo toto dění, a přesto se ke mně nejdůležitější informace vždy dostanou.

Jde o to uvěřit.

Jde o to, uznat, že jsou Vyšší zákony, kdy je již předem rozhodnuto.

Není to lehká cesta, nýbrž trnitá.

Děkuji.

Můj příběh
Hodnocení:
(5 b. / 12 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Švancarová
Sil.ně věřící nejsem,jen trochu,ale hodně,hodně Vás chápu a Vašim slovům rozumím.
Danuše D'Engeli
Milí přátelé, moc děkuji za všechny Vaše komentáře. Můj život je skutečně velmi duchovní, skutečně věřím silně v Boha, kterého máme všichni v srdcích. Je to Láska, Intuice, Naděje... Celá léta jsem o toto prosila, až jsem se s dovolením dostala tam, kde Jsem. Přála bych to každému člověku, protože poté život získává jiný smysl..hodnoty se úplně změní. Vím, že jsem od malička taková byla, ale musela jsem přestát děsivé zkoušky....Dnes za vše nesmírně děkuji a stále více se stávám pokornější a pokornější, což ale neznamená, že bych si neponechala vnitřní hrdost. Není to ale pýcha, je to zváštní pocit mírumilovného vztahu sama k sobě a ke všemu a všem kolem, je to obrušování egoismu....... Přeji hezký čas všem. Se srdečným pozdravem. Dana
Alena Švancarová
Děkuji za tyto věty.Četla jsem je několikrát.
Jitka Hašková
Danuše, máš pravdu.
Jana Šenbergerová
Mám ráda oba světy. Ten duchovní i materiální. Proto tu jsem.
Soňa Prachfeldová
Milá paní Danuše, jste plná vnitřního bohatství, jste člověka s krásnou duši.
Jitka Caklová
Paní Kollinová, dovoluji si poznámku. Základem víry je víra v sebe a není závislá na věku, ani na tom, co Vám kdo řekne. Když mě propouštěli z nemocnice, tak mi pan primář řekl, "po tom, co jste prodělala, vaše cesta k uzdravení bude hodně dlouhá, a stejně vaše plíce nebudou nikdy ve stavu, jak byly před nemocí". Můj syn mi řekl, "mami ta cesta bude tak dlouhá, jak si určíš sama, nezávisle na tom, co ti pan doktor řekl. Po roce jsem měla, bez jakýchkoliv medikamentů, plíce úplně zdravé, bez známek po prodělané nemoci. Vždy když si za jakýchkoliv okolností přestanu věřit, tělo mi to dá najevo.
Jana Kollinová
Mám velký respekt před Vaší vírou, která Vám dává sílu. Nebylo mi dopřáno a už asi nestihnu pocítit to, čím jsou obdarování věřící.
Daniela Řeřichová
Tvé příspěvky mají vždy duchovnější rozměr, Danuše. Máš tady své nezastupitelné místo. Vnímám život v jeho složitosti a respektuji každého člověka v jeho přístupu k víře.
Jitka Caklová
Milá Danuško, napsala jste to krátce a výstižně a bez jediné výhrady s Vámi souzním. I ke mně se informace, které ke svému životu potřebuji, vždy dostanou. Byly doby, kdy jsem byla neúnavná "bojovnice" za svoji pravdu (vlastní prožitky), ale díky mimozemské pouti mojí Duše v době vážného onemocnění, vím, že smysl života je v úplně něčem jiném, než v žabomyších sporech.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.