Rodinné oslavy
FOTO: Z rodinného archivu Zdenky Jírové

Rodinné oslavy

27. 5. 2022

Před rokem jsem se stala prababičkou. Měla jsem velkou radost z krásného chlapečka, který se narodil mé vnučce. Jsem ráda, že se moje malá rodina rozrostla o dalšího člena. 

Využili jsme hezké počasí a rozhodli jsme se to oslavit na zahradě mé dcery, aby se malý Míša mohl volně pohybovat po trávníku. Ještě sice sám nechodí, ale lezení mu jde opravdu dobře. Také se důvěrně seznámil se dvěma border koliemi své tety. Všichni tři se rychle skamarádili. Obě fenky jsou dobračky, tak Míšovi nic nehrozilo. My ostatní, jsme si užívali krásně kvetoucí zahrady a sluníčka při dobré kávě a zákuscích, které upekla vnučka.

Musím říct, že již řadu let se rodina takto schází při oslavách svých členů. Mám dvě dcery, vnučku a vnuka a teď přibyl i malý Míša. Příští „oslavy“ budou za měsíc, máme téměř všichni něco – svátky, narozeniny. Už se těšíme, že se zase sejdeme.

 

 

 

 

oslava rodina
Hodnocení:
(5.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Dana Puchalská
Zdeni, paráda. Už z fotky na mně dýchla pohoda.
Martina Růžičková
Přeji hodně rodinných setkání a radosti z nich. :-)
Naděžda Špásová
Rodinné oslavy moc nemusím, nejsem na to zvyklá, ale když někdo něco má, tak se snažíme sejít.
Jan Zelenka
Já z rodiny nemám nic. Jsem sice dvojnásobný praděd, ale kluky jsem viděl jen jednou a vnučka s nimi nepřijede. Asi nemá potřebu. malé děti mi chybí.
Marie Ženatová
Milá Zdeničko děkuji za milý článek i fotečky. Přeji všem ze srdce při dalším rodiném setkávání hodně pohody, spokojenosti a radosti*
Eva Mužíková
Krátké a přesto velmi milé.
Daniela Řeřichová
Zdeni, to je paráda, pořád je co slavit. Hodně radosti vinšuji!
Jana Jurečková
Ten chlapeček vzadu je malý Míša, zatím nemá tušení, jak báječnou rodinu má kolem sebe, protože je moc malý. Moc radosti přeji vám všem...
Zdenka Soukupová
Mám dvě děti a tři vnoučata. jsou ještě malá, asi se pravnoučat nedožiju. Scházíme se tak dvakrát do měsíce. Moc si to vždycky s vnoučaty užívám a doufám, že ona s babičkou taky. Zdenko, přeju vám všem hodně rodinné pohody.
Alena Švancarová
Také se scházíme,organizuje se to u vnuka,dříve to nebývalo u nás zvykem.A ted musím uznat,že se mi to líbí,vždy si hezky popovídáme,je to prima.Zdeni raduj se ještě dlouho z celé rodinky a pravnoučka.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.