Jak rychle vystřízlivět
a přetrpět kocovinu

Jak rychle vystřízlivět
a přetrpět kocovinu

1. 1. 2015

Novoroční ráno bude pro spoustu lidí velmi těžké. Přestože si slibovali, že se to s alkoholem nebudou přehánět, zase jim to nevyšlo. Máme pro vás tedy tipy na pár účinných "vyprošťováků". Zde jsou:

* hodně silná káva
* rozpustit více kostek cukru ve sklenici studené vody a vypít
* velká porce masového vývaru
* extra dávka vitaminu C, kyselé okurky nebo zavináče
* hrnek zeleného čaje urychlující regeneraci
* čaj z heřmánku či máty zklidní váš žaludek a zmírní bolest hlavy

Pokud na posilvestrovskou kocovinu nic z uvedeného nezabírá, vyzkoušejte směs rozmíchaného syrového vajíčka s octem a se solí doplněnou ostrým kečupem. Pouze ti se silnou vůlí si mohou dát jednu sklenku plzeňského piva a tím „vytlouct klín klínem“.

alkohol Silvestr
Autor: Redakce
Hodnocení:
(0 b. / 0 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Helena Hejduková
nejlepším lékem na kocovinu je pohyb a to pohyb aerobní v kombinaci s doplněním tekutin a vitamínu C. Napít se bylinkového čaje a jít na procházku ostrou chůzí nebo si zaběhat. Po návratu pak si dát vývar nebo jinou silnou polévku. Můj otec sekal dřevo a říkal tomu, jdu to "spálit". A pak si dal chléb se špekem nebo hustou polévku, pokud byla.
Jiří Libánský
Je chvályhodné pane Horáčku že nepatříte mezi agresivní opilce a oceňuji to. Osobně si však nemyslím, že pravidelné "resetování " mozku by mělo tak přiznivý vliv na jeho funkci. Spíše bych věřil, že dochází k nezvratnému procesu odumirani mozkových buněk. A třeba zrovna já si o sobě nemyslím, že bych jich měl nějaký výrazný přebytek.
Jana Slavíková
Nejde o to "zlejt se jak dobytek", kocovina či ranní nekondice může přijít i po několika sklenkách či panácích. Mě vždycky pomáhala voda, polévka a nanuk.
Jiří Libánský
Je to opravdu tak úžasný zážitek, zlejt se jak dobytek? To člověk bez umrtveni mozku se nedokáže radovat ze života? Já to stále nějak nechápu.
Hana Rypáčková
Nebylo třeba naštěstí žádných zásahů. Po nějakém večírku se hoši dlouho koukají do lednice/vypadají jak vyorané myši/ a pak si dají pivo.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.