Lenka (66 let): Manžel hltá negativní zprávy, ale já chci žít v pěkném světě
Ilustrační foto: Pexels

Lenka (66 let): Manžel hltá negativní zprávy, ale já chci žít v pěkném světě

23. 6. 2022

Můj muž nikdy nebyl společenský a zábavný, ale býval to férový chlap, na kterého bylo spolehnutí. Vždy, když mě štval tím, že třeba nechtěl jít na ples nebo na návštěvě u přátel mlčel, jsem se uklidňovala tím, že je na mě a na děti hodný, že je prostě uzavřený typ.

manželství Můj příběh vztahy a sex
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.1 b. / 19 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Alena Majcherová
Taky mám takové lidi kolem sebe. Zjistila jsem, že je nutno se bránit ale takovým lidem kolem sebe, protože dokáží tu náladu skutečně negativně ovlivňovat, takže taky jsem si řekla "dost, budu se s takovými negativisty stýkat minimálně". Jinak to nejde, to by se člověk musel zbláznit poslouchat je pořád dokola. A to jsem introvert, nevadí mi být sama, ale mezi lidi se nebráním, jen jaksi raději naslouchám než mluvím, řečeno "jsem ráda sama mezi lidmi". Asi tak. Takoví negativisté dokáží pěkně otrávit druhé. A co se zpráv týče ani nemluvím, přestala jsem je taky poslouchat.
Olga Škopánová
Manžel si zřejmě našel náplň volného času a je tak spokojený tak proč mu v tom bránit.
Zdenka Soukupová
Mám kamaráda podobného ražení. Občas se sejdeme, občas si zavoláme. A on je na rozdíl od Mirka dost hovorný. Takže si vždycky vyslechnu, jak je všude všechno špatně, ve světě, u nás, u něho doma; jaké má hrozné zdravotní trable, jak mu moc nepomůžou doma ani doktoři.... To jsem pak po tom setkání vždycky ráda, že jsem opačný typ.
Jana Jurečková
U nás doma to bylo opačně. Já jsem hltala negativní zprávy z televize a z počítače. Začalo to kovidem, pak očkováním. Moje psychika se pomalu hroutila. Naštěstí jsem si jednoho dne řekla dost. Sleduji zprávy, ale jen velice málo a to naprosto stačí.....

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.