Magda (66 let): Na rodinné dovolené funguji jako služka
Ilustrační foto: Ingimage

Magda (66 let): Na rodinné dovolené funguji jako služka

4. 7. 2022

Syn mě každý rok bere na dovolenou k moři. Zatímco manžel zůstává doma, protože odmítá dát našeho milovaného jorkšíra Tedíka do psího hotelu, já vyrážím spolu se synem, snachou a jejich třemi dětmi. Kamarádky říkají: „Ty se máš, to je hezké, že máte dobré vztahy, že tě berou s sebou.“

Můj příběh vnoučata
Autor: Redakce
Hodnocení:
(4.9 b. / 28 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Hana Rypáčková
Souhlasím s Blankou. Brali jsme si vnoučata dobrovolně a s rodinkou jsme měli vlastní bydlení a starali se oni. Se synem jsem jela s většími vnoučaty a byla jsem hýčkaná. Nebyl o tom film : Páté kolo u vozu? Petruše, mít protivnou tchýni, tak ji neberu na dovču.
Petruše Válka Kosová
Já mám bohužel opačný problém. Bereme tchýni na dovolenou. Vše za ni platíme, vozíme jí tam, kam si přeje, děláme s ní výlety, které chce. Jenže ona se snaží vyvolat hádky a dělá vše proto, aby její syn - můj manžel, se kterým jsem již 20 let ode mě odešel a byl s ní. Nemluvím o věčných denních telefonátech. Jsem z toho už unavená a smutná. Jako babička hlídám ráda, ale v rozumné míře :)
Blanka Lazarová
Jaký si to uděláš, takový to máš. Paní je moc měkká a nestojí ji to za to. Ale je to na ní. Buď ať si nestěžuje nebo to musí oželet.
Elena Valeriánová
Tak v tomto případě bych to moře a dovolenou, lépe řečeno služební cestu pro služku, oželela. A při mé povaze bych to mladým řekla přímo. Jinak to mezi ní a mladé vrazí klín a ten se bude těžko překonávat.
Alena Tollarová
Mám jedinou otázku. Proč ta paní léta tak trpí? Proč nestrčí psa mladým a nejede k moři s manželem nebo s kamarádkou? Asi o svých dovolenkových útrapách ráda vypráví.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody