Ilustrační foto: Ingimage
Magda (66 let): Na rodinné dovolené funguji jako služka
4. 7. 2022Syn mě každý rok bere na dovolenou k moři. Zatímco manžel zůstává doma, protože odmítá dát našeho milovaného jorkšíra Tedíka do psího hotelu, já vyrážím spolu se synem, snachou a jejich třemi dětmi. Kamarádky říkají: „Ty se máš, to je hezké, že máte dobré vztahy, že tě berou s sebou.“
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
4.7.2022 10:45
Souhlasím s Blankou. Brali jsme si vnoučata dobrovolně a s rodinkou jsme měli vlastní bydlení a starali se oni. Se synem jsem jela s většími vnoučaty a byla jsem hýčkaná. Nebyl o tom film : Páté kolo u vozu? Petruše, mít protivnou tchýni, tak ji neberu na dovču.
Petruše Válka Kosová
4.7.2022 10:16
Já mám bohužel opačný problém. Bereme tchýni na dovolenou. Vše za ni platíme, vozíme jí tam, kam si přeje, děláme s ní výlety, které chce. Jenže ona se snaží vyvolat hádky a dělá vše proto, aby její syn - můj manžel, se kterým jsem již 20 let ode mě odešel a byl s ní. Nemluvím o věčných denních telefonátech. Jsem z toho už unavená a smutná. Jako babička hlídám ráda, ale v rozumné míře :)
Blanka Lazarová
4.7.2022 09:35
Jaký si to uděláš, takový to máš. Paní je moc měkká a nestojí ji to za to. Ale je to na ní. Buď ať si nestěžuje nebo to musí oželet.
Elena Valeriánová
4.7.2022 09:04
Tak v tomto případě bych to moře a dovolenou, lépe řečeno služební cestu pro služku, oželela. A při mé povaze bych to mladým řekla přímo. Jinak to mezi ní a mladé vrazí klín a ten se bude těžko překonávat.
Alena Tollarová
4.7.2022 08:45
Mám jedinou otázku. Proč ta paní léta tak trpí? Proč nestrčí psa mladým a nejede k moři s manželem nebo s kamarádkou? Asi o svých dovolenkových útrapách ráda vypráví.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 20. týden
Čeští hokejisté obhajují na světovém šampionátu zlato. Téma tohoto týdne je jasné: hokej!
AKTUÁLNÍ ANKETA