Já se vznáším, já si létám
Všechny fotografie: Soňa Prachfeldová

Já se vznáším, já si létám

16. 10. 2022

A je to zase tady. Zase jsem o rok starší. Zase bude rodinné setkání, budeme shánět židle po celém baráku, abychom se vešli k jednomu oválnému stolu.

Zase zajedu do města, s papírkem hustě popsaným, co všechno koupím, co kdo má rád a co rád pije. Hlavně nesmím zapomenout na šampíčko pro dospělé i pro nejmenšího. To nesmí chybět při oslavách našich narozenin.

Tak je tedy nakoupeno, není kulaté ani půlkulaté výročí, dorta péct nebudu. Víte, že prodávají mražené, pěkně ozdobené a svůj účel také splní?  Tak nachystáno, připraveno, jen se ještě hezky obléci, trochu si namalovat pusu, ať vidí rodina, že bábinka o sebe dbá. Sešli jsme se, nastalo nadělování pro mě, z toho mám trochu strach, loni jsem dostala skútr, ale ten jsem zase dala synovi, to už fakt není pro mě. Letos dobrý, dárečky, jak se dávají běžně, každý mě potěšil. A od syna, jako vždy veliké překvápko. Dárková letenka mamince k narozeninám. Prý, napsala jsi již závěť? Tak teď jen vystihnout počasí a objednat si let v Aeroklubu Most. A minulou neděli 9. října se nebe rozzářilo sluncem, nezaváhala jsem, zavolala, jestli mají volné letadýlko, řekli, že ano, skočila jsem do auta a jela. 

Byl to nádherný zážitek, letadlo kroužilo nad Teplickem, Bílinskem, zapomněla jsem i na tu trochu strachu, jak jsem byla uchvácena těmi božími pohledy. Paní Pešková, pilotka, která létá od svých 14 let, s tou se opravdu člověk bát nemusel. Dál už nebudu nic říkat, podívejte se na fotky.

Děkuji mojí milé rodince. Nejen po souši, po vodě, ale i v oblacích je krásně. Lidičky nebojte se občas vzlétnout do oblak! 

 

 

cestování Tip na výlet
Hodnocení:
(5.1 b. / 37 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
Danuško, Janko moc děkuji za náhled.
Dana Kolářová
Soni, bojim, bojim, o to raději se na fotky podívám. Měj se fajn.
Jana Jurečková
Krásný dárek, máte hodného syna. Moc Vám tu radost přeji.
Soňa Prachfeldová
Děkuji moc za vaše milé komentíky.
Jana Hošková
Paráda ! Já bych se asi bála :-))
Květuše Pinkasová
Soničko, dávám ***** Jsi pro mne dál úžasná a je mým potěšením Tě tady sledovat a zároveň se radovat s dalšími prožívanými radostmi. Vzpomínám na setkání ♥
Elena Valeriánová
Soni, od teď pokaždé zvedneš oči k nebi, jak uslyšíš letadlo, to mi věř. Krásný zážitek a nezapomenutelný.
Zdenka Soukupová
Soňo, máš rodinu s prima nápady na dárky. A tenhle sis krásně užila, soudím podle nádherných fotek. Moc ti to přeju... ☼
Jaroslava Handlová
Milá Soňo, jak znám Tvoji náturu, tak věřím, že tento let sis užívala na víc jak 100 %. Dík za pěknou fotodokumentaci. Někdy brzy znovu vzhůru do oblak, nebo třeba i jiný krásný adrenalin. Synové mají zase rok o čem přemýšlet :-)
Marie Novotná
Krásný dárek. Prima počasí a nádherné zážitky. Tak to byl super den. Díky za sdílení.

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

  • Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden

Tento týden budou otázky v kvízu na téma "Psi". Protože je mezi vámi, čtenáři, mnoho pejskařů, jistě si s otázkami snadno poradíte...